WELCOME

http://www.cute-smiley.com

Monday, October 17, 2011

tamao Kedah , nak Selangor !

Assalamualaikum ! Hello readers ! :D

ngeng ngeng ! yawh ! dah 3 minggu tak update blog . kan wa g posting jadi student nurse kat Kedah, so bajet macam busy la kat sana ta sempat online. chet puii! padahal setiap hari wa online. Facebook & Twitter memanjang. buang masa tu semua . tp, tu je la tempat wa nak bermadu kasih ngan kawan2 wa kat Damansara .  :(

Seriously , wa bosan gilaa kat Kedah. wa malas nak cite panjang pasal tahap kebencian wa sepanjang dok  Kedah . kang ada yang baca blog wa sambil nangis guling guling & sumpah seranah wa yang comel ni. demm . perahsantan . -,-

yang pasti, skang wa dah sampai Damansara. Sabtu 15 Oktober wa balik, around 11 pm macamtu sampai hostel. masuk je bilik hostel, wa nampak ada DOMO atas katil. wa da lompat lompat macam kangaroo . excited gilaa. pastu terpike "ntah ntah, ada orang saja tumpang letak atas katil aku sebab nak jeleskan aku ". wa letak balik DOMO uh kat atas katil wa then wa text Alina tanye pasal DOMO sbb die sibuk suruh wa roger bila da sampai hostel.. die cakap " Spe punye lagi if its on your bed syg?!! ngee have fun with it! Hope u like it! ". maksudnya, wa punye laa !!!  ye ye dapat DOMO ! :D


On Sunday , wa kemas bilik dari pagi sampai petang. pahal ntah ta siap siap. maybe sebab lapar tak makan plus pening plus internet ! demm ! then, petang uh, Nexti balik. wa peluk cium die lepas rindu . hehe.. then, Ayu plak datang umah wa sebab 3 minggu dohh ta jumpa wa yang kurus ni. haha. ayat pertama die nampak wa "Gemok!". pastu, sebok cakap wa makin gelap. die mmg saje nak kene peluk ketat ketat . shioot jeh cakap wa makin gelap. eeee ! :(

time tengah meluah perasaan ngan Ayu, mama call cakap nak bawak wa dinner. papa nak jumpa wa sangat sangat sebab rindu dah 3 minggu ta jumpa. well, anak bongsu perempuan mesti disayangi mehh. hip hip hooray ! nak pow papa makan pizza hut ! dah lama wa mengidam . bhahaha :D

lepas maghrib, papa jemput . time uh Alina baru balik. ciss! balik lambat laaa. ta sempat wa nak bergosip ngan die. hikss. wa peluk peluk die dulu, pastu wa kuar jumpa papa , mama , cici & amil . then, ktorg p makan Pizza hut. Nikmat bhaii ! sedapnyaaa. balik hostel dalam kol 10 malam, then, FB-ing jap, terus tido ! mana laa wa ta gemok . -,-

harini wa akan p kolej plak ! jumpa geng wa yang lain. pergh! tak sabar nak lepak gelak laju laju ngan diorang . bestnya bestnya ! wa nak siap nak p kolej . byee geng ! thanx baca. kbaii ~ :D




A F I Q A H Z A I R I Z A L

1 pencinta coklat:

Tukang Karut said... [Reply]

hoho... sibuk macam PM...