WELCOME

http://www.cute-smiley.com

Monday, August 22, 2011

pergi jauh jauh :)

Assalamualaikum ! Hello readers ! ;)

Alhamdulillah , sudah 22 hari Ramadhan berlalu . tinggal 8 hari lagi nak berjumpa dengan Syawal . ^^,

Jumaat , 26 August , ada midterm untuk year 2 sem 1. then, saya akan terus berangkat pulang ke Bukit Kapar . Pagi Sabtu , kami sekeluarga akan pergi ke pelabuhan Melaka & pulang ke Indonesia . sampai di pelabuhan Dumai tengahari kot . then, malam around 7 pm baru bergerak pulang ke kampung halaman di Bukit Tinggi . sampai kampung mungkin pagi Ahad . jauhnyaa perjalanan ! =="

so, i'd like to say SELAMAT HARI RAYA AIDILFIRI , MAAF ZAHIR DAN BATIN ! sorry to say it in advance . rasanya, dah tak sempat nak update blog after this . gonna be very busy with exams & everything . jadi , saya Nur Afiqah Binti Zairizal ingin memohon maaf atas semua kekasaran & keterlanjuran kata sepanjang penulisan blog saya . harap tiada yang terasa hati , menangis & meraung membaca blog saya .

saya harap , saya & keluarga selamat dalam perjalanan pergi dan balik . hopefully selamat sampai di Malaysia  on Sunday . nasib baik isnin cuti, sempat berehat sehari dirumah . fiuhh ~  so, just wait for my news in indonesia later yeah . doakan saya & keluarga selamat ! terima kasih readers ! Lap u olls ! baaaiii ~ :DD





A F I Q A H Z A I R I Z A L

3 pencinta coklat:

Miscellaneous Smiles said... [Reply]

selamat hari raya jugak

Miscellaneous Smiles said... [Reply]

selamat hari raya jugak

Ajeyy Rawk said... [Reply]

salam Ramadhan, Ajeyy ziarah sini yerr..
kat bawah ni ada sikit entry dari Ajeyy, mintak pandangan dari semua yaa.. :)

http://ajeyyrawk.blogspot.com/2011/07/exam-pmr-penting-juga-sebenarnya-dalam.html


http://ajeyyrawk.blogspot.com/2011/07/hantu-bergambar-di-sebelah-ahmoi.html


p/s : Selamat hari raya, maaf zahir dan batin . 0-0 :))