WELCOME

http://www.cute-smiley.com

Monday, March 7, 2011

siapa takut lipas ?

Assalamualaikum ! Hello readers ! :)

sebelum start kelas Health Science tadi, kami semua bergurau senda as usual. aku on lappy coz Ayu nak guna. masa kami tengah bermanja manja dengan lappy & berokben Alina, kami terdengar Shahir menjerit ! so, kami menoleh ke belakang untuk melihat apa yang terjadi. nak tawu ape?? ni haaa :

V V V V
V V V
V V
V

!! LIPAS !!

fyi, Alina & Shahir memang takut lipas ! sebenarnya, lipas mainan yang ada kat dalam chewing gum tu. korang tawu kan? kalao tatawu, pegi search kat pakcik google. aha. siapa ntah yang bawak lipas mainan tu. then, dia bagi kat Shahir

seriously lawak killer tadi. rasa nak gelak guling guling tengok diorang takut. paling tak boleh blah, si Shahir laa. tak macho langsung lelaki takut lipas! wakaka ~ :D

Shahir : Aku taubat aku tanak kacau orang lain dah lepas ni.
Alina : tolong la weyy. janganlaaaa. 

satu kelas kecoh dengar diorang menjerit. aha. aku tak tengok sangat kejadian uh coz busy main lappy ngan Ayu. yang pasti, memang kecoh sesungguhnya. Riri ade amek video tadi. boleh try tengok kat Youtube . CHECK THIS ! :)

well, everyone pon ada ketakutan mereka kan? aku pon takut jugak. takut kat seekor binatang yang semua orang sayang. nak tawu ape? jangan gelak taoo ! aku takut ....


V V V V
V V V
V V
V


!! KUCING !! 

yess, aku tawu. kucing comel, kucing manja, kucing kachak menarik kau memang dabom! masalahnya, dah aku takut, tapayah lah nak bising ann. haha. tatawu kenapa..aku sangat takut dengan kucing. tolong jangan tanya kenapa sebab aku sendiri tatao kenapa. aku akan lari kalao ada kucing datang dekat ngan aku..

aku takut kucing . Alina & Shahir takut lipas . korang takut ape pulak? ahaha. kesimpulannya, semua orang ada kelemahan & ketakutan masing masing ! :D


A F I Q A H Z A I R I Z A L

12 pencinta coklat:

Noraien said... [Reply]

hahha..lawak2..mesti kecoh giler..

aku lak takot tikus..kalau nmpak jer,xsempat tikus tue perasan aku,aku daa pecut dulu...geli meyh !!hahahhaa

-[miracle]- said... [Reply]

@Noraien
tikus? haha. aku chill je. lalu kat sblh pon ok ag. tp kalo kucing, no wayy =="

Noraien said... [Reply]

kucing comel la..aku ske gler kucing..hhaha
nie daa cam terbalek lak ea..hehhee

Nasriq said... [Reply]

takut kucing??? erm peliknya bagi seorang pencinta coklat yang dikatakan penyayang... terutama pada haiwan termasuk kucing...



eh...betul ke fakta ni...sila abaikan kalau ini semua auta...

-[miracle]- said... [Reply]

@Noraien
haha. tu lah pasal. apesal ntahh =="

-[miracle]- said... [Reply]

@Nasriq
pelik aite? fiuhh~
dun worry. sy tak jahat kat kucing. just takut nak dekat & pegang :P

Aku yg berbakat said... [Reply]

takot kucing?..bhahahahaha...:D

-[miracle]- said... [Reply]

@Aku yg berbakat
kelakar ke? ciss ! =="

Aku yg berbakat said... [Reply]

klakar sgt laa kn..slalu tikos je yg takot kucing..hax3...^_^

-[miracle]- said... [Reply]

@Aku yg berbakat
=="
sepak kangg! haha :D

Aku yg berbakat said... [Reply]

kucing pon takot nk sepak org..bhahaha...:D

-[miracle]- said... [Reply]

@Aku yg berbakat
erkk? kejamm . nghh~