WELCOME

http://www.cute-smiley.com

Saturday, March 5, 2011

birthday abang buncit

Assalamualaikum ! Hello readers ! :)

Selamat Hari Jadi saya ucapkan kepada abang buncit saya. nama kat pesbuk Eddie Zairizal . tapi nama sebenar dia lain . haha. nak tawu nama sebenar dia? pegi tanya sendiri ! :P

dulu, saya selalu main gusti gusti  dengan dia. tapi, sekarang dah tak sebab dia busy kerja, saya pulak busy belajar. die janji nak belanja saya makan cake besok! yeayy! 

oh yea, harini genap lah umur die , errr... 1984 . bape tahun? sila kira sendiri . nak tengok gambar abang buncit saya? ni haaa :


abang buncit saya memang tak suka snap gambar. tak macam saya ! haha. sebelum pergi celebrate, kami snap gamba dulu. ada satu gambar yang saya sangat suka ! ni dia :)


untung laa duduk depan. paling dapat banyak flash. dats y putih semacam. haha. papa kenapa ntah buat muka macamtu. hampehh je. haha. time neh sume ngah tahan gelak. sebab papa lahh! buat lawaaak je. haha :D


inilah punca saya tanak couple. sebab saya dah berpunya . inilah boypren sayaa ! kachak kan? aww. sila jelouss ! :)


okayy, time ni tengah tunggu minuman & makanan. baru je order. haha. time ni abang belum sampai sebab dia dari tempat kerja. die lewat siket sampai . hee ~ :)


saya makan nasi goreng pattaya & sirap limau. haha. sedaap sebab papa yang belanja. wee ~ :D

overall, saya sangat kenyang tahap maksimum dan sangat sleepy. winkwink . thanx for reading + watching. goodnight :)

A F I Q A H Z A I R I Z A L

6 pencinta coklat:

Ainnsya potpet said... [Reply]

makan kat mana eika?

-[miracle]- said... [Reply]

@Ainnsya potpet
kat Mawada Tomyam.
yg kat car wash sblh jalan Umno :)

nelly said... [Reply]

wish kan dekat dia ..hehehehe

Manja (let it be my sweet name) said... [Reply]

sedapnyer dia mkn. manja nk juga

KUREKURE COMEL said... [Reply]

wahhh...ramai betul smbut hari lahir hari ni...



selamat hari lahir jgk....senyum sokmo ye...hehehe...



amboi eika sedap kata abgnye buncit..hehehe....

kay_are said... [Reply]

hepi besday kat abang tu ye =)