WELCOME

http://www.cute-smiley.com

Friday, March 4, 2011

cium tangan .

Assalamualaikum ! Hello readers ! :)

Alhamdulillah. dah selamat sampai ke rumah . fiuhh ! mama yang jemput tadi. jumpa mama, cium tangan, pipi, & dahi . then, pulang ke rumah. jumpa papa kat rumah , papa cakap " eikaaa ! woahh ! makin tembam lah .". ciss ! terus aku peluk papa kuat kuat. skang semua orang panggil aku tembam. jelous lah tuu ! :P


ohh, while waiting for mama to fetch me up in college tadi, aku duduk kat sofa at the lobby. ade sorang guy tengah tido. so, i juz sit on other sofa there. guy tu tido dengan khusyuk. aku sebenarnya nak buat jahat. nak snap gamba dat guy. tapi kang kalo die bangun, mati aku ! haha. sibaik ta hemsem. :P

aku on lappy & dengar lagu . tetibe, guy uh bangun & talk on the phone. lepas 5 minit, ade sorang awek datang kat die. die senyum senyum tengok awek tu. pastu, die terus grab tangan awek die & cium . haha. ekceli aku tatawu ape die buat tapi die pegang tangan awek die & letak kat mulut dia. kinda kissing the hand.

aku tengok mereka, then aku pandang lappy. aku tengok mereka lagi, & the guy still cium tangan the girl. then, aku pandang lappy balik. pastu, aku pandang mereka, the girl perasan aku pandang, then the girl ajak the guy blah. haha. thanx sebab blah. menyilaukan pandangan mata aku je. terganggu pemandangan aku tadi. haha.

aku cuma nak tanya, what is the point the guy kiss tangan girl uh bersungguh sungguh? tadi aku kiss tangan papa & mama bersungguh sungguh , lagi bahagia rasa. haha. is it kalao kiss tangan awek, it shows u love her damn much? maaf. saya kuno. dah lupa bab bab cintan cintun. :P


untung laa ade boypren girlpren. haha :D


A F I Q A H Z A I R I Z A L

16 pencinta coklat:

nurfatihah ahmad said... [Reply]

dorg tuh hubby n wife la..x pe la klu com tgn pn..haha,*andaian sndri

-[miracle]- said... [Reply]

@nurfatihah ahmad
students maaa. muda lagikk :P

fariha said... [Reply]

oih. tgk maksiat

-[miracle]- said... [Reply]

@fariha
dah depan mata. terpaksa. haha :P

akema yazid said... [Reply]

haha..
mana tawu kot2 tu hubby n wifey ke..
ko ni, jgn burok sgka..
haha..
tp aku pun rasa yg tu gf n bf..
kikiki..;p

-[miracle]- said... [Reply]

@akema yazid
firasat aku kuat mengatakan yg diorg gf bf. haha :D

KUREKURE COMEL said... [Reply]

perhhh..slumber gile....
nape tak sound je.....kalau mina...
huhuhu.......abis dah kena tegur...


tak pun masa on lappy psg mp3 ngaji....sure terkedu...hihihi...

Nasriq said... [Reply]

huhu..romantik la tu konon...

caittt....

Manja (let it be my sweet name) said... [Reply]

wah2 kiss tangan yer.. jelous manja huhu <<<< if dia org husband and wife la hehe

kay_are said... [Reply]

hee.. time chenta, memang r indah.. bile dah break? pening pale.. huu

Ezay Hadry said... [Reply]

same lah..kalau cium mak ayah lagi bagus dapat pahala...
kalau cium gf bf dapat apa?? hehe sume orang dah tau

-[miracle]- said... [Reply]

@KUREKURE COMEL
hah. malas r. da la sorang sorang.
kang ta pasal pasal kene belasah. haha :D

ngaji? a'ah ann. ta terpike :P

-[miracle]- said... [Reply]

@Nasriq
haha. annoying kan? :P

-[miracle]- said... [Reply]

@Manja (let it be my sweet name)
haha. takya jelous. bf gf je ponn. :P

-[miracle]- said... [Reply]

@kay_are
hehehe . tao takpe :P

-[miracle]- said... [Reply]

@Ezay Hadry
absolutely. erm, dapat ape eh? haha. bahagia lah kott :P