WELCOME

http://www.cute-smiley.com

Wednesday, March 9, 2011

Manusia memang suka bertanya .

Assalamualaikum ! Hello readers ! :)

harini kita akan tinjau antara soalan soalan yang kerap ditanya oleh manusia di dunia nii. start daripada bayi lahh . 

time kecik kecik, mesti orang akan tanya, "dah besar nanti nak jadi apa?"

bila dah masuk sekolah rendah, orang akan tanya, "dapat nombo berapa kat kelas?"

bila dah masuk sekolah menengah, orang akan tanya, "belajar kat mana skang ni?"

bila dah remaja, orang akan cakap "woah! dah besar dahh. dulu kecik je."

bila masuk Universiti / Kolej, orang akan tanya, "ambik kos ape kat U?"

bila dah habis belajar, orang akan tanya, "nanti nak kerja kat mana?"

bila dah kerja, orang akan tanya, "bila nak kawin?"

bila dah berumah tangga, orang akan tanya, "bila nak dapat anak?"

bila dah dapat anak, orang akan tanya, "sorang je ke? anak nak berapa?"

bila anak dah cukup satu bas, orang akan start mengumpat pulak. 
soh seh soh seh ~



kesimpulannya, manusia memang suka bertanya & mengumpat kan? haha :D

A F I Q A H Z A I R I Z A L

22 pencinta coklat:

Manja (let it be my sweet name) said... [Reply]

nomal la manusia

niesz said... [Reply]

hehehe..ley jwb nie, nak jawap yg soklan ke 7 je..ley...ekekeke..

-[miracle]- said... [Reply]

@Manja (let it be my sweet name)
yeahhh. sangat normal ;)

-[miracle]- said... [Reply]

@niesz
haha. boleyy silakan :D

Nasriq said... [Reply]

ni nak tanya gak ni...bila nak kahwin?


huhu...

TAYAR PANCIT said... [Reply]

hai awak :) saye da follow awak :) follo me back @ http://tayarpancit.blogspot.com/2011/03/2011-fia-formula-one-world-championship.html

-[miracle]- said... [Reply]

@Nasriq
eh, kene ikut turutan laa. kan still study. belom keje ag, haha :D

-[miracle]- said... [Reply]

@TAYAR PANCIT
oh sure :)

n@jwamz said... [Reply]

a'ah...
specially bila berkumpul ramai2...
adess...malasnyer nk m'jawab...
hahahhaa

n@jwamz said... [Reply]

~dear, u are in ma bloglist~ blogs i read!!

nanaSyahida said... [Reply]

setuju!

nana said... [Reply]

setuju!!

Nasriq said... [Reply]

Tak ada pulak dalam rukun nikah kata kena habiskan study dulu...

-[miracle]- said... [Reply]

@n@jwamz
ow yeahh. tao takpe :D

-[miracle]- said... [Reply]

@nanaSyahida
haha. tawu dahh :D

-[miracle]- said... [Reply]

@Nasriq
err, a'ah. but, usually mmg camtu la ann.

Kei Seichi said... [Reply]

manusia...x pernah puas...hehe

btw, da follow..follower ke 375

=)

-[miracle]- said... [Reply]

@Kei Seichi
hehe. ayay! will follow u back :)

kay_are said... [Reply]

huu.. baru perasan.. betul r ^^

putERi-kAtEk said... [Reply]

hahahaha....betul...dh boleh hafal soalan2 tu

-[miracle]- said... [Reply]

@kay_are
haha. ow yeahh ! :D

-[miracle]- said... [Reply]

@putERi-kAtEk
walaweyh! da siap tahap hafal ann. hebat :D