WELCOME

http://www.cute-smiley.com

Friday, February 25, 2011

oh indahnya dunia .

Assalamualaikum ! Hello readers ! :)

entry ini berkaitan dengan entry itu . kalau nak faham, baca lah dulu entry itu .

pulang agak lewat. nampak Siti keluar bilik. then, die berdiri sorang sorang kat beranda. teringat plak die ada mesej aku pkol 2 pagi semalam. hmm. aku & Alina turun nak beli makanan & hantar baju Alina kat dobi. then, naik atas balik.

aku masuk toilet & basuh muka. excited nak makan sotong goreng tepong. haha. dah lama seyh ta makan! :D

time aku kuarkan air teh ais, nampak Siti keluar bilik. tetibe, dia datang kat aku & peluk aku. sambil cakap "ka, aku rindu kau". aku tengok dia. dia menangis. aku peluk dia balik. then, dia tarik aku g kat beranda.

dia cakap Shahrul suruh die baca blog aku yang pasal "Kenapa mesti terpisah". dia cakap dia menangis bila baca entry tu. & dia say thanx sebab sedarkan dia melalui entry itu. & dia menangis bila Shahrul tanya pasal kami pagi tu. & dia terus menangis bila cakap ngan aku. huu~

& im speechless. tatawu nak cakap apa. coz aku tak expect benda ni terjadi. just rasa, terlepas satu beban berat di bahu. rasa dada sangat lapang. rasa otak sangat ringan. rasa bahagia. Alhamdulillah. :)


time aku & Alina tengah makan, Siti lepak join kitorang. tengok aku makan. hah! rindu la tu nak tengok aku makan dengan sopan. pergh! dah a month kot kami tak bertegur sapa. rasa kekok lagi. tapi, rasanya lebih baik dari sebelum ni.

teringat masa masa kami berdua kat Cova. perkenalan pertama kami. semua indah. & aku harap selepas ini akan lebih indah dari sebelum ni. InsyaAllah . :)


A F I Q A H Z A I R I Z A L

6 pencinta coklat:

nelly said... [Reply]

semoga kekal perhubungan itu ..
=)

KUREKURE COMEL said... [Reply]

alhamdulillah...lama2 ok la tu...
biasa la adat berkwan...bile xpuas hati....hanya nk senyap je...semua nak simpan...

tu hubungan jd hambar...so hope korang msh kekal berkawan ye...

-[miracle]- said... [Reply]

@nelly
thanx nelly :)
insyaAllah.

Ain Zulaikha said... [Reply]

kalau ada persilisihan faham pun untuk eratkan lagi hubungan kita kan? chill.. mesti kan okey..

-[miracle]- said... [Reply]

@Ain Zulaikha
yeapp :)
thanx Ain.

-[miracle]- said... [Reply]

@KUREKURE COMEL
yeap yeap :)
sure. thanx :)