WELCOME

http://www.cute-smiley.com

Wednesday, February 23, 2011

blog walking ni penting ke?

Assalamualaikum ! Hello readers ! :)

blog walking tu ape? blog berjalan ke? wahhaaa, bukan bukan ! its kinda , pergi dari satu blog ke blog yang lain . lepak situ, makan coklat & minum fresh oren sambil baca entry mereka, lepastu drop some comment atau tinggal jejak kat shoutbox .  eh, yea ke? haha . :D

for me, ia penting . tapi kalao blog dah femes, tapaya buat BW pon traffic tetap tinggi..  dulu, saya selalu buat blogwalking. but, lately .. sangat jarang ! dalam sehari, memang takde langsung. haha. teruk kan? wahhaaa !

kenapa saya cakap penting? sebab buktinya disini !!


nampak tak betapa hodohnya tahap menurun disini ? rasa macam nak hempuk kepala lutut guna lesung batu. huarghh ! sejak masuk sem 2, tahap ke-busy-an makin melampau batas. kalau tak busy pon, rasa malas menyelubungi diri.. =="

so, perlukan sedikit masa untuk mengembalikan mood untuk berblogging semula. kepada rakan rakan yang dah follow saya, ada masa nanti saya follow balik. & maaf kalo tak follow balik. bukan salah saya, tapi salah kamu sebab takde link yang dapat saya cari. wink wink :D

majulah blogging untuk negara . *eh yea ke untuk negara? haha. mari berehat bersama sama sugus ! :D




A F I Q A H Z A I R I Z A L

8 pencinta coklat:

gnesop.com said... [Reply]

blogwalking mmg ptg utk tambah traffik.. apply juga cara lain utk memastikan traffik akan sentiasa masuk seperti artikel yg baik, share link mana2.. SEO dan macam2 sumber lain.. :)

-[miracle]- said... [Reply]

@gnesop.com
ohh ayayy ! :D
thanx for the info :)

Mohammednajib said... [Reply]

nak pupuk minat memang susah.cuber melancong,pasti byk idea dan semangat blogwalking.

SyAmSuL AnUaR said... [Reply]

mmg pntng blogwalking..kalu mls ssh nk dpt trafic..

Biey said... [Reply]

stuju sangat yg blogwalking memang upkan traffic blog..

nelly said... [Reply]

Teruskan berblogging
=)

wahida said... [Reply]

BW sgt penting!! kalau sombong, org lain pun sombong ngan kita...

KUREKURE COMEL said... [Reply]

jatuh mendadak jgk kn...mina dh lme xcheck...hehehe