WELCOME

http://www.cute-smiley.com

Saturday, February 26, 2011

motivasi untuk belajar

Assalamualaikum ! Hello readers ! :)


semua orang ada motivasi sendiri untuk belajar kan? me too !  :D


1 . Family . Papa & Mama . i want to make them proud of me ! :>



2. Nissan Fairlady 350z.



3. Eiffel Tower, Paris.



setakat ni, 3 perkara di atas adalah pendorong untuk saya belajar & berusaha untuk dapat pointer yang bagus. rakan rakan yang rapat dengan saya mesti tawu yang saya sangat cinta Nissan Fairlady & Eiffel Tower. :D

 perkara di atas selalu bagi saya semangat untuk belajar. they are my spirit ! 
for me, motivasi & pendorong untuk terus belajar adalah sangat penting. or else, anda takkan tahu untuk apa anda belajar. so, tiada semangat untuk belajar .

kenapa saya buat entry pasal ini? sebab saya ada mid term exam lah next week ! 1st & 2nd of March !
huarghh! ta reti reti nak belajar? haha . wish me luck ! :D


A F I Q A H Z A I R I Z A L

14 pencinta coklat:

akema yazid said... [Reply]

hahaha..
nampak sgt ko malas nak study en..
papepun, goodluck exam!!
aku ada test lusa ni..
malasnyeeeeeee...;p

-[miracle]- said... [Reply]

@akema yazid
hahaha. mane taw neh? :P
yeahh! all the best :D

Anonymous said... [Reply]

頑張って (ganbatte) ^^

Nur Areefah said... [Reply]

all the best untuk exam!
add on lagi satu spirit,
>>JANNAH<< ^_^'

latest entry : resipi nasi berkuah sirap

-[miracle]- said... [Reply]

@Anonymous
thanx az ! :D

-[miracle]- said... [Reply]

@Nur Areefah
thanx. ow yeahh ! D:D
syukran :)

Nasuha Salleh said... [Reply]

2 hari lagi..
good luck !!!! =D

Qaseh dalia adelia said... [Reply]

gud luck dear ~

-[miracle]- said... [Reply]

@Nasuha Salleh
yeahh ! 2 days left. thanx :D

-[miracle]- said... [Reply]

@Qaseh dalia adelia
thanx dear :)

AesyaZealous said... [Reply]

GOOLUCK!! studyyy

fariha said... [Reply]

good luck eika (;

-[miracle]- said... [Reply]

@AesyaZealous
thanx ! ahaaa. okayy :P

-[miracle]- said... [Reply]

@fariha
thanx fariha :)