WELCOME

http://www.cute-smiley.com

Monday, February 28, 2011

lukisan famous !

Assalamualaikum ! Hello readers ! :)

masa aku tengah lunch dengan Alina, tetibe Abew mesej aku. ta pernah pernah pon die text aku. pelik gak. die cakap "Wei..cpt..ms da masok". aku pelik gak sebab ada lagi 15 minit lol. sibaik aku dah ta larat nak habiskan makanan sebab kenyang sangat. Alina yg dengar terus stop makan. kami terus g bayar.

beria-ia Abew terus text & text aku suro masuk cepat. aku tengok bebudak lain ada je lagi kat luar kelas. so, aku tawu lah die tipu ann. then, aku terus masuk kelas. 

once aku masuk, semua bebudak lelaki tepuk tangan & menjerit jerit sampai rasa macam nak runtuh kelas tu. sumpah bising gila ! okayy, rasa macam artis plak bila semua orang macam excited tengok aku. hahaha :D

bebudak perempuan tengok aku sambil sengih sengih. tetibe shahir tunjuk depan.. so, aku pusing belakang untuk tengok depan. nak tawu apa yang ada pada LCD kat depan? ini !!

. . . .
. . .
. .
.


sila klik untuk pembesaran. siap ada nama aku . =="


tatahu macamana nak gambarkan perasaan masa ni. haha. sumpah kelakar. pastu, aku buat buat macam kesat air mata & cakap "Siapa lukis neh? terharuu!". then, diorang sumenye gelak & terus gelak sampai bergegar kelas. aku cakap lagi "Sape yang lukis? sepak kangg !! malu lahhhhh !!".

mereka terus gelak tanpa memberitahu siapa punye idea. pastu sape ntah cakap, "Muka Afiqah dah merah macam gambar kat depan tu". then the other person cakap "tengok tu! siap ada taik lalat". jahat betul ! sejak bila ntah aku ada mole kat situ. haha. segan sungguh! semua orang tengok. aku dah cukup famous lah. tapayah la nak bagi aku famous lagi. haha *gedik.

terus aku g depan, delete gambar uh dari computer. nasib baik takde lecturer. patut lah beria-ia suruh aku masuk awal ! hampehh betol ! everyone was kept looking at me sambil sengih sengih ! malu seyhh !! =="

whatever it is, memang cool lahh. haha. rasa macam famous 2 saat. takde keje betol. anyway, thanx guys ! appreciate it ! wahaha ~ :DDD

Good luck for Mid Term Exam tomorrow ! :



A F I Q A H Z A I R I Z A L

6 pencinta coklat:

eiYja_cHum3yl said... [Reply]

ahah..mmg terbaek la kwn2 buat surprise kn...

Anonymous said... [Reply]

klakar2. kreatif gak eh dak kelas eika. :p ,^^

Ainnsya potpet said... [Reply]

niceee :D

-[miracle]- said... [Reply]

@eiYja_cHum3yl
haha. terbaik lah jugaak :P

-[miracle]- said... [Reply]

@Anonymous
kalao bab mengenakan orang, mereka memang kreatif :D

Nasriq said... [Reply]

haha... kasar gurau ni...