WELCOME

http://www.cute-smiley.com

Thursday, February 3, 2011

kenduri tahlil .

Assalamualaikum ! Hello readers ! :)

fiuhh, sungguh penat harini. dah la semalam tidur lewat disebabkan ada sedikit masalah menimpa. huhu. harini, saya pakai jubah. dah lama tak pakai jubah. lepas saya pakai jubah, dayot & mama pun ikut pakai jubah. warna hitam. jadi, kami sedondon pakai jubah hitam harini. pakcik sedara saya puji saya cantik harini. bangga 2 saat. :D

harini, saya terpaksa jadi tukang membeli belah. haha. saya drive & Anggun iaitu adik sedara saya yang pergi beli. setakat ni, dah 5 kali saya ulang alik pergi kedai. nasib baik drive, kalau jalan kaki atau naik basikal, confirm adipose tissue saya makin kurang. haha :D

saya sangat sedih sebab tiada camera yang hebat . :(

seriously, sangat exhausted sekarang ni. tengahari tadi, semua kawan kawan mama dari Bukit Kapar ni datang & baca Yaasin. petang tadi, saudara-mara papa & mama datang & bacakan Yaasin. malam ni, orang orang surau pula datang & bacakan Yaasin. Alhamdulillah, rumah ni bergema dengan bacaan Yaasin satu hari ni. aman je rasa. kami buat kenduri tahlil untuk arwah atuk sebelah papa & mama, arwah nenek sebelah mama & arwah nenek jiran sebelah rumah kami. :)


oh yea, semua saudara mara paksa papa pergi Melaka untuk holiday esok. tak menarik kalau takde papa, katanya. yea lah, papa kan orang penting. herm. tanak pergi !!!!!! sebab nak g Melaka, saya ta dapat join BPB g Sunway Piramid esok. sedihnya. dah la saya kene drive esok ! drive dari Klang ke Melaka? saya dah la kuat tidur bila dah duduk dalam kereta. tapi, memang teringin nak drive jaoh jaoh. papa plak dah bagi green light. mama cakap mama akan naik dengan saya, tapi saya takkan bagi mama naik dengan saya . sebab nanti mama asek membebel je. haha. saya kan driver yang SOPAN ! :P

orang melaka, see you tomorrow ! :D


A F I Q A H Z A I R I Z A L

10 pencinta coklat:

Ainnsya potpet said... [Reply]

nice :D

Agak2 kau jumpe yang macam JB kaut je bawak balik bukit kapar tau. Kang aku datang jempot. :))

zaty luvlianncezzz said... [Reply]

dtg cni >.<

-[miracle]- said... [Reply]

@Ainnsya potpet
haha. ta abes2 JB. =="
tengoklah kalo aku jumpe. kang aku gari die & hantar depan umah kau :D

-[miracle]- said... [Reply]

@zaty luvlianncezzz
oh selamat datang :)

Ainnsya potpet said... [Reply]

Nak cakap ape lagi. Dh die minat sgt kat aku. ;P

-[miracle]- said... [Reply]

@Ainnsya potpet
haha. tu lah pasal. haiyshh! :P

KUREKURE COMEL said... [Reply]

sopan?hahaha....mcm apak mina la...
nk kena bwk xblh lbh 90km...ngantuk beb..mana tahan...pastu pasang lagu syahdu2...ayoooo....


bwk lbh kompem bebel...walau mata terpejam...kihkihkih...

mr_mrs mikko said... [Reply]

bcuti ke melaka eh...
aisehmen...
mst mcm minah arab pakai jubah hitam
;)

-[miracle]- said... [Reply]

@KUREKURE COMEL
wahhaa~
kalau eika macamtu, mesti dah lena tidur . :P

-[miracle]- said... [Reply]

@mr_mrs mikko
insyaAllah. masih dalam perancangan sebenarnya. :)
minah arab? haha. my uncle say so. =="