WELCOME

http://www.cute-smiley.com

Friday, February 4, 2011

rancangan itu penting, tapi tak semua menjadi .

Assalamualaikum ! Hello readers ! :)

semalam aku cakap, aku akan gerak ke Melaka kan harini? well, rancangan tuh gagal sebab pakcik aku taknak ikut. plus, mama ta berapa sehat. baru ingat nak bangga dapat drive kereta jaoh jaoh. sob sob. aku tertidur tadi. bila awake at 4pm, tengok semua orang still lepak lepak. takde pack barang ape semua. tanya mama, mama cakap tak jadi pegi. demmm !

jamil yang dengar, terus mengamuk sakan. hentam pintu kuat kuat. bagus jamil ! tolong hentam pintu rumah ni sampai roboh. lepas tu, kita g pindah Paris & akak akan melamar Taylor Lautner & hidup happily ever after. fiuhh! merepek ! =="

lepas 5 minit jamil main hempas hempas pintu rumah, tetibe die masuk bilik aku sambil sengih sengih. eh, kejapnye budak ni mengamuk. aku tak habis merajuk lagi neh. then die tanye " kak eika nak ice blended tak? milo ke oreo?". aku cakap la nak oreo ! haha. rupenye, papa sogok die dengan duit. patutlah budak ni dah tak merajuk. hampeh ! budak kecik, senang je hilang rajuk. :(

& aku masih tetap merajuk ! tetibe, papa masuk bilik. time tuh, aku tengah main bowling dengan fazrel dekat skype. papa tengok. time papa tengok, aku asek strike je ! walaweyh! padan muka fazrel kalah !! papa tye, cmne nak main, pastu aku ajar lah. then, aku ckp aku nak kuar dengan jamil esok. merajuk tak dapat g Melaka, so kami nak g maen bowling. pehtu, papa cakap nak ikut! yeay ! :D

so, esok kami sekeluarga akan berjalan jalan. aku ajak g kat Klang Parade je coz malas lah jauh jauh. main bowling bersama keluarga. first time ! tak penah main bowling dengan family. esok, papa siap ajak lunch kat luar. kesimpulannya, esok ialah family day kami ! weee ~ :D

harap harap jadi. kalao tak jadi, aku terus lari g balik Damansara. i am serious !!




A F I Q A H Z A I R I Z A L

11 pencinta coklat:

^mISz MatAHarIEy^ said... [Reply]

heheheheh.. sabar yer... :) have fun tomorrow..

-[miracle]- said... [Reply]

@^mISz MatAHarIEy^
huhu~
thanx ! :)

Ainnsya potpet said... [Reply]

then u'll love Damansara more ! :D

princeduyong said... [Reply]

harap harap jadi la hendaknya... ;)

ijam ismail said... [Reply]

hYE tuan rumah...
=D

-[miracle]- said... [Reply]

@Ainnsya potpet
maybe . =="

-[miracle]- said... [Reply]

@princeduyong
haa, macam tak jadi sbb papa ade keje plak esok. huargh~
tapi, sy tetap akan pegi ! tak kira! hee~

-[miracle]- said... [Reply]

@ijam ismail
hye hye :D

saye ar nie... said... [Reply]

...ddooyyoott...tggu aku ,..nk g jgk

saye ar nie... said... [Reply]

...doyyoot...tggu ak...nk iko gak

-[miracle]- said... [Reply]

@saye ar nie...
haha. serious? jom weh ! :D