WELCOME

http://www.cute-smiley.com

Friday, February 11, 2011

Cousins Part 2 : Kuala Lumpur .

Assalamualaikum ! Hello readers ! :)

ceritera 10.02.2011 :
disebabkan semalam aku drive jaoh + pening kepala sebab silauan lampu kereta, aku bangun at 10 am. haha. time aku bangun, tengok cousins aku dah siap siap. sebab janji nak g Pasar Seni harini. hadeyh ! aku beli breakfast ntok diorang, then siap siap. abang hantar kat Meru sebab aku cakap ngan papa, aku tamao drive. penat woo sesat ! aku dah la jenis yang susah ingat jalan. ngee ~

abang suroh naik bus, tapayah naik train. so, kami naik bus ke Kota Raya. sampai depan Central Market, kami turun. masuk Central Market  jalan jalan. mereka beli itu ini. seronok betul jadi diorang ni.. ape diorang nak, ambik & terus bayar. kaya seyh ! aku pulak, beli coklat Beryls. yummy ! lama tak makan. :D


then, kami g jalan kat Petaling Street. baru sekerat jalan, Icha kata dia lapar. so, kami patah balik & makan McD. lepas makan, mereka tamau masuk Petaling Street. diorang nak beli barang kat Central Market. masuk balik situ, then g stesyen LRT sebab mereka mahu g Mid Valley.

aku dah la tatao jalan. macam aku pulak pelancong. diorang yang tunjukkan aku jalan. untung lah phone mahal ade map. phone aku cikai, mane ade map. wahha ~ :D  kami sampai Mid Valley around 4pm. jalan jalan dalam tu. aku ikut je diorang. lalalala ~


disebabkan aku tak puas hati takde gambar menarik time kuar Sunway Piramid, aku snap gambar bebanyak kat Mid Valley sampai habis bateri camera ! haha. kami masuk Jusco & disebabkan cousins aku sebok try baju untuk beli, aku pon gedik gedik try benda benda yang aku nak. try je, lepastu letak balik. jahat seyh ! haha. then, kami makan icecream yummy ! :D


then, kami jenjalan while waiting for our abang saudara sebab dah janji nak tidur rumah die. so, aku pon terpaksa lah ikut. aku tak kesah balik Klang sorang sorang even malam, tapi papa & mama tak bagi. mereka risau. so, terpaksa lah ikut tidur rumah abang saudara.

around 9pm, baru abang uh jemput. kami dah habis tawaf satu Mid Valley tuh rasenye. haha. kaki penat tapaya cite ahh. sibaik ta pakai heels. kalo tak, mao tercabut kaki. haha. kami tunggu kat East Attrium, abang tu pulak tunggu kat North Attrium. bijak pandai ! kami pon g lah kat North Atrrium. jaohnye mintak ampun! haha. :D


sebelum balik, beli dinner. makan kat rumah. time nak tidur, adik sedara paksa aku ajar main Rubik Cube. adeh. gua letih laa. ta paham bahasa ke? around 11.30, baru lah bebetol tidur. fiuhh~

A F I Q A H Z A I R I Z A L

14 pencinta coklat:

Tasha said... [Reply]

wah.... meriah gitew

-[miracle]- said... [Reply]

@Tasha
meriah dan memenatkan :D

niesz said... [Reply]

jln2 cri mkn..hehehe..

-[miracle]- said... [Reply]

@niesz
a'ah. cari makan buat tambah gemok :P

Hayati Hamzah said... [Reply]

bejalan sakan! ;)

-[miracle]- said... [Reply]

@Hayati Hamzah
yeapp ! absolutely :D

KUREKURE COMEL said... [Reply]

wah sakan berjalan ye....he3

-[miracle]- said... [Reply]

@KUREKURE COMEL
sakan lah jugakk. hee ~ :D

Robot | Sakti said... [Reply]

penat tapi gembira.

betul tak?

:)

Nasriq said... [Reply]

Amboi2... lepas ni tawaf timesquare, lepas tu ukur klcc, bla.bla.bla..bla... huhu...

Ain Zulaikha said... [Reply]

wah bestnya hang out lagi tuuuuu

-[miracle]- said... [Reply]

@Robot | Sakti
betul ! hahaha :D

-[miracle]- said... [Reply]

@Nasriq
haha. merepek ! cuti dah abes lahh :P

-[miracle]- said... [Reply]

@Ain Zulaikha
best woo ~
hee :D