WELCOME

http://www.cute-smiley.com

Saturday, January 8, 2011

result OSCE !!

Khamis 06012011 , hari kedua OSCE, aku oke jep. same macam hari pertama, ta nervous lgsg. second day neh, aku chill jepp. buat mcm biasa aku buat time practical. weee. cukup masa. cume, ade sikit2 benda yg aku lupa nak cakap & buat. but, ta risau lgsg. haha.

Jumaat 07012011 , kami kene berkumpul di Audi B. just imagine 300++ student kat dalam tuhh. sibaik dtg awal, so dpt la gak tmpt duduk. around 9.30am, ade lecturer masuk. die bg evaluation sepanjang OSCE. haha. terukk gilaa evaluation tuhh. memalukan. lpas tuh, lecturer uh keluar. nak kira markah student ntok OSCE. so, aku g lepak blkg dgn abg2 aku tuhh. diorg ajar aku main card & im addicted to it. asek menang je ! bosan betol. haha. err, menang dgn bantuan sifu lahh. kalo aku main sorg, mmg kalah =="

then, lecturer in charge masuk. die nak bgtaw senarai nama student yg fail utk semua station. time neh baru aku nak nervous gegila ! time buat, ta nervous plakk! demmm ! fuhh. dgr dgn penuh berhati2. group by group. & keputusannya, I AM NOT OVERALL FAILURE !! haha. aku tak fail lah weyhhh !!! gila banggaaa seyhh. menjerit macam org batak kejap. hee. then, Miss Juliana ckp, jgn gembira sgt coz most of the student fail 1 or 2 station. haha. no hal lahh. asalkan aku lulus ! aku bukan overall failure ! fuhhh~~

lpas lunch, Miss Juliana mintak tolong aku & 9 kawan lagi utk jaga OSCE. aku kene jadi pesakit untuk Station left lateral. haha. macam2 gaya aku jumpa. ade yg lupa, aku yg buat sndri. then, baru lah diorg sedar. ade sorg guy ni pegang aku mcm takut sgt aku lempang die lajulaju kalo die pegang aku. pegang tgn pon takut. hadehh ! bukan nak buat hape pon. anggap la aku neh pesakit. aku rase nak hempuk die kuat2! bengong ! saje je nak fail. sibaik miss tu bg markah kesian. huhh.

smlm kene agkt dgn 5 student nurse perempuan & 4 student nurse lelaki. lepas tu, aku ta tahan nak g toilet. azrry yg ganti aku. time nak masuk bilik OSCE, masing2 ckp "afiqah, tolong la nanti eh. jadi patient lelok. bg la kitorg lulus". wakaka. mcm la aku yg bagi markah. haaa, aku byk demand time jadi pesakit ! bile student tanye, "are you comfortable ?". aku ckp, "NO ! my leg !". kahkahh. padan muke korg. kalo aku ta buat cmtu, sampai bile ntah korg nak salah. cehh ! kira, aku membantu perghh. stakat aku jadi pesakit, sume student yg dapat aku sebgi patient, LULUS. so, korg patut berterima kasih ngan aku. kah3~

then, aku jaga masa dgn alina. best plakk an main tekan2 loceng. around 6pm, barulah sume settle. sume budak da balik. aku & alina je ber-2 tinggal coz kami tlg miss smpi OSCE settle. dah xde budak Flora ! sedih ! sibaik uncel van tuh sanggup bawak kami ber-2 naik van. naik van ber-3 dgn uncle van skali. best woo. siap bole main kejar2 dlm van sbb van kosong ! perghh la weyhh ! :D




A F I Q A H Z A I R I Z A L

4 pencinta coklat:

sicomot-comel said... [Reply]

wahh,,akk praktikal nurse ye..?
nnt law Comot da bjaya jdk dokter,akk jd nursenye..leh kn??
hahahha

-[miracle]- said... [Reply]

@sicomot-comel
a'ahh :)
haa, boleh jepp. :D
hee ~

+h!d[@]yah+ said... [Reply]

pergh!!teror x faiL!!~

-[miracle]- said... [Reply]

@ h!d[@]yah
haha. ta fail overall station. :P
but maybe fail 1 atau 2 station jepp . hee :D