WELCOME

http://www.cute-smiley.com

Sunday, January 9, 2011

hantu jajan =="

woahh. enaknya makan KFC di pagi ahad yg indah & sejuk ini. ahaa. smlm tido pkol 1am & bangun pagi ni jam 9 am. teruk betull. haihh. bangun pagi harini, dpt mimpi ape ntah. terus kemas almari yg bersepah macam kandang kambing biri-biri. lalala~

yesterday, me & my housemates pegi Tesco. actually malas nak pegi tp bila mengenangkan stok megi & jajan aku yg dah habis, aku terpaksa join. kami naik seperate taxi coz 6 org yg pegi. lama seyhh tggu taxi! rasenye kalo jalan kaki, kompem da sampai. tp, sbb diorg nak jaga make-up takut cair, so tggu je la taxi. aku mcm biasa lahh. eika budak paling sakaii =="



sesampainye di Tesco, aku & alina shopping ber2 coz lagi 4 org g mane ntahh. nmpk twisties, ambik. nampak mentos, ambik. nmpak mamee, ambik. nampak gula2, ambik. & sumenye lahh aku ambik. gila tamak punye budak. then, beli sosej, crab stick & burger. ntah masa bile ntah aku rajen nak goreng sume benda alah tuhh. then amek megi 2 bungkus. haha. BF takde ! benci betol. & then, pack cadburry pon da bertukar wajah. aku lagi suke pack cadburry yg dulu !!!

aku pantang nampak SALE. tp, bukan sale baju2 macam korg2 suka tu. aku suka bila ade sale makanan. walaweyhh! excited. lg2 bile tgk jajan yg murah2. perghh! meleleh air liorr. weee. lpas shopping, bayar & kami turun. makan KFC. yummy ! then, kami terus pulaaangg. lalala~

sum = RM 49.95 .
*ada lagi barang yg xde. hee ~



A F I Q A H Z A I R I Z A L

13 pencinta coklat:

Ainnsya potpet said... [Reply]

SUBHANALLAH !

-[miracle]- said... [Reply]

@Ainnsya potpet
hahaaax~
nape aino? heeee~ :D

zOeY zAu YaH said... [Reply]

x mo dah makan makanan ringan,kang jadi 'hantu' cam kamu hahahaha...
tapi sale makanan lgi best dari baju2 segala tu kan? hehe..

-[miracle]- said... [Reply]

@zOeY zAu YaH
hahaa. hantu jajan takpe. hiks~ :P
yeahh ! sale makanan paling best ! :DD

Ainnsya potpet said... [Reply]

aku ta paham nape kau ta gemuk wehh. Adoiii

Ainnsya potpet said... [Reply]

Aku ta paham nape kau ta gemok wehh. Adoii. Cukupcukup jeles !

-[miracle]- said... [Reply]

@Ainnsya potpet
sape kate aku ta gemok??
aku gemokk lahh. chubby gila =="

Ainnsya potpet said... [Reply]

tipu =,=

-[miracle]- said... [Reply]

@Ainnsya potpet
hahaa. betol lahh. kau tgk betol2 betapa tembamnya pipi aku. sob sob =="

Ainnsya potpet said... [Reply]

Pipi aku tembam maintain lagi cute tapi kalau dah badan naik tade cute dah. wuwuwuwuw

-[miracle]- said... [Reply]

@Ainnsya potpet
haha. badan aku pon dah naik seyhh. kwn2 kolej pon ckp aku da gemokk. sob sob =='

nelly said... [Reply]

suka makan jajan ?
haha

nelly suka makan coklat !

-[miracle]- said... [Reply]

@nelly
haha. eika pon sukaa coklat jugaak :DD