WELCOME

http://www.cute-smiley.com

Monday, January 10, 2011

kontroversi AJL .

winkwink. lepas bergelut dgn asap rokok & tahap mengantuk yg teramat, dapatlah jugak tgk AJL kat kedai Anjung Flora sampai habis. almaklumlah, TV rumah kami terbakar. sob sob. sanggup tuhh turun dari pkol 9pm sampai 12am! semangaat woo. ecehh :P

walaweyhh ! cool lah AJL smlm. sampai nak tertido-tido aku tgk. hikss. paling cool bile Faizal Tahir hanyutt. aku paling adore yg itu ! not bcoz im his fan or whatsoever. tp, kreatif. i likeee. then, byk betol kes silap mata smlm. haha. terbaekk lahh. overall, okayy. aku sukaa baju Adira smlm. kiutmiutt. stacy punye rambut palsu smpi dah tertanggal-tanggal. menari dgn sungguh mungguh. Hafiz sampai dah kene tembak. wee. tomok cool lah semalam. sukaa :D

so the winner is :
Persembahan terbaik : Faizal Tahir - Hanyut
Vokal terbaik                   : Hafiz - Nokhtah Cinta
Third place                       : Hafiz - Nokhtah Cinta
Second place                    : M.U.H & Black- Drama King
First place                           : Ana Raffali - Tolong ingatkan aku.



for me, they all deserve it. siapalah aku ntok judge keputusan juri kan? but, y was some ppl cam xleh terima? kalo korg hebat, g masuk AJL lahh. g ujibakat pon ta lepas, nak bising2 kata Ana Raffali tak deserve win pulaak. haihh lahh~  kolot betol. well, actually aku pon rase cam "whatt? duduk dalam sangkar je boleh menang?". but, who cares? juri da buat keputusan macamtu kann. so, chill je lahh. lagu die pon sedap perhh. :)

da siap ade FB page coz ta setuju Ana Raffali menang. hikss. rase nak gelak gulingguling. kalo korg bunuh diri sekalipon, keputusan tetap macamtu. so, terima je lahh. jgn nak ckp mcm korg bagus. okayy? korg ta puas hati? who cares ! u r not the judges. so, accept the truth. ;p

lepas naik hostel, aku start high ! demmm! ni yg aku benci dgn asap rokok. bile hidu byk sgt asap rokok, aku akan jadi gila ! start jerit2, melalak2, kacao org tido. sampai aku terpaksa telan ubat semata-mata nak bagi ngantuk. tp, bile hidu asap rokok sikit je, aku demam. so, bak kate kwn aku, "baik kau hidu je asap rokok byk2". ta guneee. aku benci smoker !! u smoke? ouhh, i hate u damn much ! kalo nak rosakkan kesihatan diri sndri, i dun care. but, tapaya la libatkan org ta besalah mcm aku. benci benci !!

now, kat kolej  sumpah ngantuk. mao tido kejap before start class. nite . krohhh krohh ~ :D


A F I Q A H Z A I R I Z A L

8 pencinta coklat:

SyedGraphiX said... [Reply]

stuju2.. tah pape diorang ni nak pertikaikan.

Ainnsya potpet said... [Reply]

krohh krohh tu aku suke. HAHA

Ain Zulaikha said... [Reply]

hehehe tak tahu lah kenapa dia orang tak suka.. mgkin performance ana tak bagus kot malam tu.. tapi dah rezeki dia kan nak menang..

-[miracle]- said... [Reply]

@SyedGraphiX
huhuuu~
tahu takpe . sob sob =="

-[miracle]- said... [Reply]

@Ainnsya potpet
haha. kau memangg. cehh ! :P

-[miracle]- said... [Reply]

@Ain Zulaikha
hmm, maybe lah kot. tp, keputusan dah ade. so, tapayah la nak kecoh sgt. haihh =="

~ Kak Azz ~ said... [Reply]

Bak kata Ana kat dalam MHI... Org yang pertikaikan keputusan juri dianggap sebagai tidak menghormati keputusan itu sedangkan para juri dah bertungkus lumus serta berbincang sesama mereka untuk mencari yang terbaik dikalangan yang terbaik..

Suka jugak Ana menang... Baru la ada persaingan.. =D

-[miracle]- said... [Reply]

@~ Kak Azz ~
yeapp ! betul. org yg mempertikaikan tuh mcm hebat sgt plakk. :P

hikss. owwyeahh :DD