WELCOME

http://www.cute-smiley.com

Friday, December 3, 2010

whats wrong ??!

yesterday, all the boys g kat Miss LadyGaga. then, all the girls buat procedure cam biasaa. tetibe, nexti kott yg dtg kat aku & alina. die ckp, there's one CI kat situ ckp macam2 pasal SEGi. die ckp, SEGi punye sijil ta laku. then, hospital skang da tak terima student SEGi. even student yg dpt pointer 3.5 & above pon dah susah nk dpt keje. Bila hospital nmpk cop SEGi, diorg terus reject. punca utama ialah pasal kes buang anak tu kot. mmg BULLSHIT la budak SGi yg cam bengap g buang anak sampai media tawu & memalukan nama SEGi. sbb budak tu sorg, semua da kene tempias. hell lahh !

then, smlm xde SDL. ms.bibah ckp kat kitorg, kami tak dpt practical kat hospital sbb attitude pelajar ta bagus la, teruk la, ape laa. taku malukan nama kolej laa. padahal, mmg sbnrnye hospital da tanak terma student SEGi. hell lah ! ape nehh? kenapa kami yg dijadikan mangsa. & SEGi neh pon, nape mst nak buat ktorg cmni. dgn kelas ta cukup, duduk dlm satu ward yg crowded. setiap bulan, student bertambah & tambah. kat semua umat di dunia neh die bg surat tawaran. hell.

& kenapa Ms. tu ckp benda mcmni kat student? seriously, aku mmg da xde mood lgsg nak study. hilang terus smgt aku nak belajar. diorg ckp, ade sorg pelajar terbaik SEGi yg dpt 4 flat pon, keje kat 7E je skang. & ade yg keje kat kedai photostat. sumpah aku sakit hati dgn bnda neh. dah 7 bulan la weh aku kat sini. & kesudahan, ape aku dpt? xkn aku nak habiskan masa 3 tahun kat kolej stupido neh? well, ini mmg khabar angin yg ktorg dgr. tp, bkn sorg je plak yg ckp. ramai senior pon berkata bnd yg sedemikian. aku confuse !

i was thinking.. how about my ambition? mcmne nak g Arab with that sijil yg ta guna. mcmne nak bawak papa & mama g jalan ke Abu Dabhi. mcmne aku nak sponsor pama g umrah tiap bulan. cmne aku nak beli fairlady? mcmne nehh? ta sukaa! benci sgtt !!! ape yg jadi sbnrnye nehh? sgt2 ta suka bile bnd neh jadi. cmne nak selesaikan?? huhh!!

papa, mama, cici, abg, dayot, amil..tolong eika. :(


gadis yg nga confuse,
eika.

A F I Q A H Z A I R I Z A L

2 pencinta coklat:

+h!d[@]yah+ said... [Reply]

chill la weyh..jap ag ok la tu kolej ko..
btw,ak de dpt 3 offer letter dr segi hr tu,,
haha

-[miracle]- said... [Reply]

huh? cmne nak ok kalo da sijil ta laku? :(

huh. aku pon same. tiap bulan die hantar. teruk betol :(