WELCOME

http://www.cute-smiley.com

Friday, December 3, 2010

publisiti .

on wednesday, as usual, kalo dah ade aku..confirm la byk snap gambar. tambah plak, aku pegang phone yon time uh. then, kami menggedik la snap gamba. mcm2 gamba lah kann. then, aku snap pic ngan shahir. ade la gambar yg 'HOT' sket. then, pic tuh ade kat aku, yon & shahir jepp.

ptg tuh kot, yon tetibe nak cite something kat wan. die siap selak curtain kat ward uh. time tu, aku nga nak buat procedure apentah. disebabkan curious, aku pon nak dgr la ape yg yon ckp. tp, die ta bg aku dgr. diorg siap lari g tmpt lain coz tanak bg aku dgr. sumpah aku terasa gilaa time uh! smpi hati abg2 aku buat cm tuhh. xpe la ann. aku teruskan procedure dgn hati membara. tetibe, time nga buat..aku nmpk yon & wan g kat Bella *one of my enemies member*. diorg dok gado2. cite pasal delete gamba. aku da confuse & curious gila tp buat bodo je. coz da tacing ngan yon&wan. :(

lepas diorg bertekak, diorg g kat aku. nak pujuk la tuhh. aku uat bodo jepp. muka masing2 da muka rase bersalah gilaa. padan mukaa!! tu laa. mmg tacing sungguh2 ngan diorg. diorg ckp nak cite. aku tanak dgr. diorg cite gak. kate, pasal moto la ape la. bile aku tye, diorg ckp, yon snap pic bella nga tido. then, bella suro yon delete. pehtu, bella amek phone yon & blutut pic wan dlm toilet. privacy punye pic. aku pon dgn baik hatinye percaya kat abg2 aku tuhh kann. so, fine la.

keesokan hari, time pepagi, shiayu jumpe aku. die ckp..smlm kak bedah tye die..nak tgk gamba HOT takk. then, die ckp la nak. tgk2, pic HOT aku & shahir. aku yg dgr sgt terkezut ! aku tye la mane die dpt. shiayu ckp, akk bedah dpt dari nasrah which is kawan bella. aku suro shiayu g tgk balik. then, kak bedah ckp die da delete coz die nmpk aku gadoh ngan yon&wan smlm. teruk gak la aku marah diorg. mmg kene tengking. so, kak bedah takot aku marah. so, die delete pic uh cpat2. huhh!!

aku pon da pelik. kak bedah dpt dri nasrah. nasrah mst dpt dri bella. & bella dpt dri mana?? tak mgkn dri aku. mmg makan penampar la kalo dpt dri aku. dpt dri shahir? mmg tak laa. shahir pon bg phone die kat org yg die trust je. mcm aku. haha. ehemm. tak lain ta bukan, phone yon !! aku mmg da panas hati gila time tawu bnd uhh. perghh! rase nak hantukkan kepala diorg sume kat dinding SEGi, biar robohh.

lpas rehat, aku g study corner. as usual, the guys dtg tmpt aku&alina. ade apiz, shahir, budak pelik, yon, wan, raen, azrry & abew. time nmpk yon & wan, terus aku serang diorg. mmg jerit dah time uhh. muke bersalah jugak yg diorg bagi kat aku. nmpk sgt mmg da buat salahh. aku marah diorg coz tipu aku. bebudak laen sume suro aku saba. huhh. mmg sakit hati. smpi hati tipu adik. terukk! :((

diorg pon cite la bnd yg sebenarnye lpas kene tengking. huhh. mereka kate, bella rampas phone yon. time yon nak amek phone uh, die siap kene gigit lg kat tgn. wan & azrry pon tolong tp sbb pompuan ann. kang kasar2, mampos plak anak org uh. then, die g blutut gamba aku & shahir. then, diorg g blutut kat bebudak lain. mmg sampah masyarakat betol la diorg tuh! ape mslh diorg nak sebar gambar aku cm tuhh? kalo smpi kat ms.ju, mmg mati la diorg aku tomoi. pedulik hape aku!! then, yon snap pic bella nga tido. so, yg diorg gado time aku buat procedure smlm, pasal tu laa. yon kate, delete pic aku&shahir..baru die delete pic bella tido. time rehat pon, diorg g perang ngan bella tuh lagik. huhh. teruk seyhH! sumpah aku sakit hatii . time diorg cite, shahir terkejot berok coz die tataw lgsg pasal bnde neh. da la melibatkan aku & die. hell lahh !!

well, actually, bkn la pic hape pon. just, pic aku & shahir yg boleh menimbulkan fitnah. kalo org yg ta kenal kami, mmg terkejut la dgn pic tuhh. pic tuh diambil time ramai org di sekeliling tp sape yg ta paham situasi time uh, mmg akan pandang serong kat kami ber2 la. yg aku sgt2 ta puas hati, nape nak blutut kat org lain? skang, sume bebudak da pandang serong kat aku. F la weyh!! aku ta puas hati sgt. si ezra uh mst puas hati ngan ape yg jadik neh. puas hati kau kan, bitchh? geng kau mmg semua mcm SHIT ! seronok la bile sume budak da pandang rendah kat aku? kau gado ngan aku, tapaya sampai nak libatkan maruah aku plak. smpi satu kolej kau blutut gamba tuh kann? aku sumpah kau jadi lipas la weyhh!!! jijik aku ngan kau lahh !!!!

herh. nape la skang neh mcm2 masalah jadi. dgn kolej yg bermasalah. dgn kawan2 yg teruk perangai. aku da xde smgt nak teruskan benda neh. aku menyampah sgt ngan all this things. aku nak tukar kolej !!! aku benci geng belacan yg bullshit tuhh. ta suke !!!


gadis yg nga ta puas hati,
eika.

A F I Q A H Z A I R I Z A L

2 pencinta coklat:

Anonymous said... [Reply]

alah jgn lah smp nk benti kolej or tukar kolej.....
bosan lah kami semua nnt....
xde orng yg nk di kaco lagi....
huhuhuh

-[miracle]- said... [Reply]

hurm. ntah la. tataw ag. :P
hee. teruk betol.
suka buli sayaa. ta sopan ! :P