WELCOME

http://www.cute-smiley.com

Friday, December 3, 2010

tag from Dayah :D

well, selepas melepas geram kat blog, aku jalanjalan kat blog dayah. tgk cerite tentg cuti sem die. die cuti sem ta btaw aku pon ! ta sopan kan? huhh. tacing ngan kau dayah. then, tgk ade tag. & die tujukan soklan uh kat aku. jadik org pertama plak tuhh. vanggak ! :DD


1. Benda paling penting dalam hidup korang ?
+ for this moment, PAVE my lappy sygs . :D

2. DUA benda terakhir yang korang beli pakai duit sendiri ?
+ nasi lemak utk breakfast
* roti butter utk lunch

3. Dimana tempat korang ingin melangsungkan perkahwinan korang nanti dan temanya ?
+ dalam rumah yg berada di sekeliling lautan bertemakan duyung . haha :D

4. Adakah korang sedang bercinta sekarang ?
+ not anymore. used before. skrg, friends better . :)

5. Berapa lama korang akan mencintai kekasih korang ?
+ ntah lah. tak dapat nak janji. kekasih, ta sure. suami, sampai akhir hayat, insyaAllah :)

6. Dimana korang selalu jumpa kekasih korang ?
+ kekasih ? can my father be my kekasih hati ? sy sayang papa :D jumpa papa di rumah, of course.

7. buku/majalah/novel terakhir yang korang beli ?
+ dah berabad ta beli buku, majalah mahupun novel . :)

8. Apa nama penuh korang ?
Nur Afiqah Binti Zairizal Bin Roezali :D

9. Antara mak dan ayah mana korang lagi mesra ?
dua2 pon mesra. sama2 mesra. kene pandai bahagi kasih syg. so, sngla nak bersuami 4 nnt. haha :D

10. Adakah korang basuh baju korang sendiri ?
+ TERPAKSA begitu. kalo balik rumah, mama tersyg basuhkan. i love you mama :D

11. Dimana tempat yang korang betul betul nak pergi ?
+ Eiffel Tower, Paris !!!

12. Pilih salah satu satu peluk atau cium ?
+ Peluk. rase lebih comfort & disayangi bile dipeluk :)

13. Beritahu tiga benda tentang orang yang tag korang ?
+ Hidayah Razikin nama glamour . :D
+ die kecil molek saje :D
+ study di Araustralia, Perthlis. :D

14. LIMA benda yang korang sayang dalam hidup ?
+ PAVE & its stuff
+ phone
+ bear
+ liscence & IC
+ money

15. LIMA lagu yang korang suka and selalu dengar ?
+ happy together - Simple Plan
+ That's When I Love You - Asslyn
+ Just the Way You Are - Bruno Mars
+ The Climb - Miley Cyrus
+ Impossible - Shontelle


16. Bilakah tarikh lahir korang and mana korang sambut last year ?
+ 10 April 1992
+ Pizza Hut Kapar . :)

17. LIMA blogger yang korang nak tag ?
+ Dyazz
+ Hanisah
+ Atiqah
+ Niffy
+ Alina


18. Cerita sikit tentang orang pertama yang korang tag .
+ she is my sister. aite now, she's on LI in HKL. all the best sistahh :D


gadis yg nga merealese tension,
eika.

A F I Q A H Z A I R I Z A L

2 pencinta coklat:

+h!d[@]yah+ said... [Reply]

ngehe..
lorr x kn ko x tau ak tgh cuti sem??abes ko ingt ak kt mne skunk??
gagaga....

-[miracle]- said... [Reply]

huhh! mane aku taw. ko ta ckp pon ngan akuu. tacingg!!