WELCOME

http://www.cute-smiley.com

Sunday, December 26, 2010

tahniah Malaysia. :D

yeahh ! Malaysia vs. Indonesia. & the result is 3-0. well, aku baca novel td & kat novel tu..die ade ckp yg die pelik ngan bola sepak coz katenye "22 org mengejar sebiji bola?". haha. aku simpulkan disini bahawasanya dia kaki bangku. :D

player nombo 10 dpt jaringkan 2 gol. da lah nombo feveret aku, hebat main pulak tuh. tp, kenapa die dikeluarkan & ganti dgn pakcik umur 29 tahun tu? hee. player Indo sgt baik hati coz diorg slalu bg bola kat player M'sia. haha. at first, aku ta tgk sgt pon. aku cume jengah dri dalam bilik je. then, bile distop 5 mnt coz problem laser..aku kuar. hape mslhnye? alahaii. bole tak menang dgn cara adil? benci betul. memalukan M'sia je. huh. diorg buat cmtu.. cam player M'sia uh teruk sgt je smpi takleh main dgn adil & jaringkan gol sndri. ape lah manusia yg buat tu. teruk  =="

weyh ! aku nmpak Bambang Pamungkas tadi ! masa die kat dlm team Selangor, aku sgt admire die smpi hantar rombongan meminang kat umah die. malangnye, die dah kawen. :( aku suka tgk penjaga gol M'sia. dia org cina kah? haha. die sgt cool. die hebat coz dpt tgkap sume bola yg dtg. & aku pelik, nape most of bola yg ditendang oleh Indo tinggi2? diorg ni tak bedung kaki kot masa kecik. :P  & bola tadi, nmpk macam bukan bola sepak. tp, cantik. kale kuning + hitam. kalo kale pink + hitam mesti lagi cute. tak pon, biru + pink. :D

lepas kes berenti 5 minit tuh, aku terus duduk je dpan tv. bg semangat kat player M'sia. then, terus dpt 1 gol ! walaweyhh! aku taw diorg da dpt smgt yg aku bg. haha. aku jerit2 mcm hamba Allah kat tanjung rambutan tu haa. heee. lepas tu, aku jerit lg bile gol ke 2 & 3. setiap kali hampir gol pon, aku jerit jugak. aku da sakit tekak. alaa, sikit je neh. esok lpas aku minum air bergas suam, ok lahh. :D  terima kasih kpd player M'sia coz tak siasiakan suara merdu sumbang budak comel neh :DD

apepon, saya bangga jadi rakyat Malaysia. keep the good work guys. nnt sy blanje kamu semua makan free di rumah saya ok? mama sy yg masak. japjap, aku kononkonon ckp ngan sape neh? :P

Congratulations Malaysia ! :)


* seriously, aku nak masukkn gamba pemain Malaysia tp banyak keluar gambar Zafuan & Rita Rudhaini. demm ! aku benci diorg. aku masih marahkan Zafuan coz die dah curang ngan aku.. huwaaaaa~ hilang mood nk cari gamba player M'sia. korg cari la sndri. ulala~

- afiqah zairizal -

A F I Q A H Z A I R I Z A L

10 pencinta coklat:

zaira said... [Reply]

yeay!! agogo malaysia!

-[miracle]- said... [Reply]

weeee ~ :D

dabuldahi said... [Reply]

tahniah malaysia
takziah indon

-[miracle]- said... [Reply]

haha. terima kasih. :P
hahaha :D

dabuldahi said... [Reply]

apa yang terima kasehnya

-[miracle]- said... [Reply]

haha. im a malaysian.
so, terima kasih la ckp tahniah kat saya.
wakaka :D

dabuldahi said... [Reply]

oooo.. itu ka.. sama2.. saya indoon bah.. ngak mahu gadoh bah

-[miracle]- said... [Reply]

indon ade guna 'bah' ke? bukan 'dong' ke? wakaka~ :P
'bah' tu sabahh bahh. :P

dabuldahi said... [Reply]

hahhaha
konfius identiti

-[miracle]- said... [Reply]

haihsss~
hape lahh. kantoyy disitu :P