WELCOME

http://www.cute-smiley.com

Monday, December 27, 2010

awek SEGi cute?

baca tajuk je da buat aku rase nak gulingguling. status FB aku td ialah : everyone have their own privileges. then, this one guy comment. tetibe, die tye aku study kat SEGi college ke. then, i just say yes. then :

he : owhh,,mmg bdk segi nie comey2 cantek2 cute2 cun2 eak,,,untong la sape dpt awek nurse,,,hehehehe
me : erkk? kenape ckp cmtu eh? pelik2 je. ==" huu~  untung? hahahahaha. maybe :P
he : xde la.. mmg bdk2 nurse nie lawa2 sih,,,ari 2 masok spital slyg,,awek2 praktikal dorg mmg cute abehhh la... cmni nk carik awek nurse gak la.. hohohohoho
me : erk? wakaka !! kekelakaran terjadi disini. :P  pelik la korg neh.  da byk kali dgr org ckp awek segi comel.  ok, im not in the list. lol.
he : apesal lak?..  awk kn study kt segi...?  wakakakakakaka
me : haha. tade kene mengene laa. =='


okayy. seterusnya, da xde kene mengena dgn SEGi. haritu, kawan nexti *my roomate* suro nexti carikan die awek SEGi coz awek SEGi lawa2 katenye. kwn aku pon penah suro aku carikan die awek SEGi tp aku tanak ! gila ta gentleman suro org carikan.. kalo nak, juz go straight lahh. benci betul org yg ta pernah nak berusaha sndri. kalo ade org nk mintak tolong aku carikan awek, mmg aku bg penampar je. huhh! usaha la braderrr !


aku rase sgt kelakar bile org ckp awek SEGi cuncun. kenapa? sbb aku kan seorg perempuan. tp, apsal tak cun? gahh. adipose tissue berlebihan..tu ke cun? walaupun aku suka puji diri sendiri comel, aku takde la tak sedar diri lgsg. aku ni ta termasuk dlm kelab "awek SEGi yg cuncomelcantikmenarikkaummgdaboom" tuhh. 


......


erghh. aku sgt lapa sebenarnye. tak makan ape2 sejak dri tghari smlm. byk minum air je. air kickapoo pulak tuhh. bukan air suam. siap letak ice lg. sedap wa ckp lu. :D
ini bukan sbb aku nak diet. haramjadah la aku nak diet. juz, tataw nape..bile kat BK, selera makan aku sgt low. tp, bile kat Damansara, membuakbuak nafsu makan aku. mcm nafsu ape je. =="
sekarang pon, makan muffin je. itu pun buah hati tangan org kenduri smlm. byk betol org kawen. sibaik aku ta suke g kenduri. aku dok umah je. & sibaik papa ta paksa aku pegi. syg papa. 
arghh! lapar lahh. malasnye nak makan. nak tomyam !


tibatiba aku terfikir. kenapa tomyam ni dipanggil tomyam? bukan tomdang, tomtam atau tomkan. haihh. kompiuss. =="




*mcmne nak masukkn gamba pasal status2 kat fb tuh ha? apsal org lain bole letak? aku tataw cmne. anyone help me . nnt sy blanje mkn coklat ok? coklat sedap taoo :D




- afiqah zairizal -

A F I Q A H Z A I R I Z A L

12 pencinta coklat:

MéuzAngelo™ XXIII said... [Reply]

awek segi mmg cun.. kenal2kan sorang kat sini.. huhu :p

KizZ said... [Reply]

Hoho..asal nurse je mesti cun punya aaah..

Jom skodeng,
Kami Hannah Montana

-[miracle]- said... [Reply]

to MéuzAngelo™ XXIII : haha. cun ke? pelik pelik. kenalkan? haha. tomoyy mau? :P

-[miracle]- said... [Reply]

to KizZ : haha. yea la tuhh. :P

okok :))

CaDLyNN said... [Reply]

wahhh...awek segi cute :)

-[miracle]- said... [Reply]

to CaDLyNN : haha. cute ke? =="

dabuldahi said... [Reply]

pewwtii

-[miracle]- said... [Reply]

to dabuldahi : heee~
abah, jgn ngorat anak sendri ok. yg lain2 tu, xpe. :P

Ain Zulaikha said... [Reply]

dah kata nurse, mestilah semuanya cute2x.. hehe

-[miracle]- said... [Reply]

to Ain Zulaikha : heee~
abistu, kalo girl jadi contractor..tak cute ke? :P
weee~

Anonymous said... [Reply]

sexy ah tgk awek2 nurse ni..

Anonymous said... [Reply]

bini aku studi kt segi uc.2012 lst studi.bini aku mmg cute n bby boy kami mmg cute.ikt mk nye.pape pun aku bgga lah coz bini aku dpt bis kn studi kt segi.