WELCOME

http://www.cute-smiley.com

Sunday, December 12, 2010

JomHeboh .



disebabkan kekuciwaan melanda kerna ta dpt pulang ke rumah tersyg, aku join rakan2 pergi ke JomHeboh di StadiumPutraBukitJalil. yon ckp, 1pm trun bawah. 12.30 aku ta siap lg. busy maen game je. da addicted ngan game tuh. demmit! at 1pm, trun la gak even lambat SIKIT. hee. aku & mira turun n jumpe yon, raen & azrry. then, neik taxi ke theCurve. then, naik bus metro99. hehe. terus ke KL Sentral. sampai sane, meet bebudak palmSpring : alifnuar & awek die, dewi, fendi & awek die. lepas beli tiket, kami trus g kat platform. ade train baru smpi & kami terus masuk dgn cepat & excited. & some of 'em tertinggal. hanya aku, yon, azrry, raen, alif & dewi je yg terselamat. yg lain, ketinggalan. lpas da excited dok dlm train, tetibe alif suro turun. nape? SALAH TRAIN LAHH !! buat malu kaum sejenis sungguh! sumpah malu ! nasib baik ramai2. kami gelak sakan gulingguling atas platform. sibaik xde train lalu. kalo tak, free je da kene lenyek dgn dosa yg melimpah ruah. haihh. terus call mira, tp die ta dgr plakk. haihh. sibaik sapeentah nmpk kitorg. time dorg trun train, diorg pon gelak macam org minyak kene sampuk. wakaka. masing2 gelak bagai nak tercabut anak tekak. sumpah kelakar  ! :DD



kami jalan2 naik train smpi stesyen BukitJalil. kalo nak cite satu2, ta cukup mukesurat la pulak. hee. smpi kat sane, umatnye mmg ramai xleh nak cakap. whoaa! kat dlm train pon da padat mcm tin sardin. enjoy je lah. jalanjalan. kebosanan melanda. bak kate mereka, best lagi pasar malam drpd jom hebohh. lepas jalan2 sambil gedik2 amek gambar, kami terus pulang. nak buat hape ntah dok lelame kat situ. da la panas ! pehtu, ta jumpe artis lgsg. juz jumpe e-one REMAJA tuhh. itu pon nmpk dri jaoh. malas nak join kesesakan manusia kat situ. lagi satu, jumpe sorg lelaki  lembut kat situ. alaa, yg dlm Mentor. yg nyanyi tuh laa. haha. kelakar seyhh. aku beli 1 bag munchy's.


yg famous kat the latest mentor tuhh. yg suka gila kat ZianaZain.


kami gerak dri Flora at 1pm. smpi sane at 3pm. balik at 5pm. smpi theCurve at 7pm. singgah e@Curve jap. main bowling. aku je perempuan yg main. the other girls sume memalu nak main. haha. aku pedulik hape la kan. duet aku. bola uh aku yg masukkan dalam longkang. pin tu aku yg jatuhkan walaupon satu. so, pdulik hape even diorg gelak macam nak mintak tapak kasut aku bile bola aku masuk longkang. hurm! hampeh betol bebudak uhh. taw la msing2 pandai main. time main ngan ayu & alina & wan & apiz tuh, aku dpt score 55. tadi, aku dpt score 68 ! naik seyh! vanggak. mcm aritu, ade 2 org lagi bawah aku. so, aku xde la LOSER sgt kirenye. yayy!! :P

lepas main bowl, aku nmpk angah maen pool. aku pon gedik la nak join. main pool pon aku da pandai sikit2 la weyh! ni yg nak bangga neh. lpas excited dpt masukkan bola setan tuh, kami gerak pulang. time trun lif, aku rase kaki aku berat je. amende la neh.. DAMN! aku ta tukar kasut lagi!! aku pakai kasut bowling lagi. fcukoff!! diorg sume gelakkan aku agi. kene gelak lagi & lagi! sibaik sensor elevator tuh rosak. so, bole la aku mendaki semula tnpa perlu jln jaoh2. sibaik gak xde org. malu seyh! muke da merah gilaaa. masuk balik tmpt bowl dgn muke tebal.. sibaik xde sape perasan. time nga tukar kasut, ade bangla keje kat situ tegur. die sengih2, then die ckp bahasa benua mane ntah. aku senyum & terus berambus. hahh! tension. nape la aku bole lupe nak tukar kasut? what a shame !! malu la weyhh !! smpi kat bawah, diorg gelakkan aku lagi. hiysh! rase nak tomoyy je one by one. sibaik kawan. urghh!

then, Flora & PalmSpring seperate. kami pulang ke hostel masing2. weeee. habis duet lagi. haihh. apepon, aku da taw cmne nak naek LRT & aku da taw cmne nak g KL Sentral. & aku jugak da taw sket2 maen bowl. yeahh! thanx kawankawan. rugii oooooo sape ta ikot . :P


- afiqah zairizal -

A F I Q A H Z A I R I Z A L

7 pencinta coklat:

+h!d[@]yah+ said... [Reply]

x dpt bygkn "kemaluan" ko weyh..
cmne lah leh lupe tuka kasut...haha

neesaABDkarim said... [Reply]

berjalan saja anda.
jeles jeles !
:(

-[miracle]- said... [Reply]

dayah : tao xpe. malu gilaa ! :P

-[miracle]- said... [Reply]

neesa : tamao jeles laa.
kamu kene blaja rajen2. jgn tiru aksi sayaa. :P

miss miera said... [Reply]

blogwalking ... kalo rajin follow la miera , naty miera follow balikk :)

miss miera said... [Reply]

blogwalking ... kalo rajin follow la miera , naty miera follow balikk :)

-[miracle]- said... [Reply]

miera : sure :)