WELCOME

http://www.cute-smiley.com

Tuesday, December 7, 2010

edit blog :)

harini bangun awal. kenapa mesti bangun awal? argh! tension. semalam tido lambat, tapi harini bangun awal. awal la jugak. 10 am kot. hiyshh. baru igt nak tido sampai petang. cuti la katekan. hee. bangun pagi, rase lapar sangat. padahal, pkol 2 am smlm baru je makan megi. lapa seyh! lepas gosokgigibasuhmuka, amek super ring sebungkus. lapar lagi. amek mamee pulak. lapar lagi. baham twisties pulak. lapar lagi. ayam goreng pulak. lapar lagi. makan icecream potong. lapar lagi. makan BF syg pulak. lapar lagi, makan coslow yg shahir baru je hantar. *thanx abg shahir sygss. sedap coslow die buat. org sukaa :D  gedikk*


teruk kan? tu la. makan ta bace doa mmg mcm tu. ta penah kenal erti kenyang. sbnrnye, aku neh gedik je lebih. mak da siap goreng ayam & sardin. da siap terhidang dah nasi kat atas meja makan tuuh. aku je yg tamao menyantap nasi tuh. susah sgt mao makan nasi putih. kenapa seyh? tension dgn diri sendiri. =="
patutlah gemok. asek makaaan je. :(


time tenga bosan2 tatao nak buat ape, shiayu suro letak button "Like" kat blog. die bg link sorg blogger & the blogger show how to put the button. then, shiayu bg lagi 1 blogger. pasal editing blog. addicted pulak buat. haha. saya mahu cantikkan blog sy yg ta famous neh. excited jepp buat. sume yg senang jepp aku buat. yg susah mcm 'tab' , mmg tamao buat laa. byk kerjaa. hee. skang, muka blog sudah berubah. berseri2 pulakk aku tgk. hee. thanx shiayu ! syg you lebihh laa. 






gadis yg excited mengedit blog,
eika

A F I Q A H Z A I R I Z A L

2 pencinta coklat:

+h!d[@]yah+ said... [Reply]

cayunk..yg bhgian kiri blog ko nmpk messy la..pe kate ko edit lg...
haha

yg prihatin,
hidayah razikin

-[miracle]- said... [Reply]

bahagian kiri? ta sure cmne nak besarkan lagi.
kang maen edit, habis hancur. gahh.
btw, thanx budak prihatin :D