WELCOME

http://www.cute-smiley.com

Friday, May 27, 2011

after a long time ~

Assalamualaikum ! Hello readers ! :D

hoyeahh! i'm back yawhh. selepas beberapa bulan tidak meng-update blog sampai rasenye, kewujudan blog ni pon dah takde orang ingat kott. it's okayy . harini start saya cuti seminggu! dats mean, saya akan mempunyai lebih banyak masa untuk meng-update blog. MUNGKIN saya akan aktif berblogging kembali, at least for this one week. lepas tu, jadual saya akan padat & terus memadatkan diri. jadi, possibility untuk meng-update blog adalah sangat nipisss. :P

sedar tak sedar, dah masuk sem 3 dah sekarang ni. dah setahun jugak saya berada di SEGi tepat 29 May 2011 ni. time are really running fast. tiada jalan untuk berpatah balik. semuanya harus maju ke depan. Banyak lagi benda yang belum saya kecapi. Sem 2 is really tough for me. jangan gelakkan saya kalao pointer saya menurun. mungkin banyak main. tapi, "those who dare to fail greatly can ever achieve greatly". tak semestinya gagal sekali, kita akan gagal seumur hidup.

so, untuk sem 3, no more main main. dah start buat drug calculation in Pharmacology. so, memang important thing for nurses. need to be more focus. so, wish me luck yawhh! untuk seminggu ni, bagi la saya can nak enjoy. kita enjoy! yeahhoo ~ :DD





A F I Q A H Z A I R I Z A L

1 pencinta coklat:

Nasriq said... [Reply]

selamat kembali aktif...