WELCOME

http://www.cute-smiley.com

Monday, March 21, 2011

practical in Hospital T.K !

Assalamualaikum ! Hello readers ! :)

masuk simulated ward kat SEGi pagi tadi..tetibe Nexti cakap kat aku "ka, bestnya. kau dapat posting kat Hospital Tanjung Karang". i was seriously shocked ! terus aku tarik Alina pergi kat board Nursing. tengok & mencari nama aku. & aku nampak !! nama saya tertera disitu !!


once tengok,  rasa excited, takut, risau, gelisah.. semua ada. gembira sebab dapat posting kat luar & rasa pengalaman lain selain dari simulated ward kat SEGi uh. takut sebab tatawu tahap kegarangan staff nurse kat sana. risau & gelisah sebab tatawu macamana suasana kat sepital tuh nanti. 

Hospital Tanjung Karang kan sepital kerajaan. so, senior senior cakap..memang takde masa rehat la. busy kerja je. & perkara yang aku paling risaukan ialah 10 April ! it's my birthday ! dah la kami kene tidur kat hostel kat area Tanjung Karang. jaoh dari Damansara katanya. sedihnya kalau weekend pon kerja. nak nangis guling guling laa. :(

then, kat sana mana ade wifi. so, kene puasa online selama 2 minggu. sob sob. harap harap semua berjalan dengan lancar. semua orang boleh buat buat sakit & pergi ke sepital Tanjung Karang eh. haha. k lah, nak call papa & mengadu kat papa & mama pasal berita terbaru ni. bye bye :)


A F I Q A H Z A I R I Z A L

12 pencinta coklat:

Tasha said... [Reply]

selamat berpraktikal dan semoga semuanya berjalan dengan lancar yer...

-[miracle]- said... [Reply]

@Tasha
thanx. amin :)

Nasriq said... [Reply]

habis la... dengan on call lagi, karenak patient lagi, yang gatal lagi.... habis la...huhu...

-[miracle]- said... [Reply]

@Nasriq
ape yang habis? dush dushh! jgn la takutkan. sepak kangg! :P

Dyazz said... [Reply]

miahaha...gud luck...awat r x g hkl..kekeke~

-[miracle]- said... [Reply]

@Dyazz
yeehaa, thanx! HUKL? aha. kolej aku takde g HUKL laa. :P

Nasriq said... [Reply]

huhu... bersiap sedia la nak hadapi cebok berak kencing patient...

puteraduyong said... [Reply]

hehe...slamat berpraktikal...ade la wifi kat sana... :)

h!d[@]yah said... [Reply]

gud leck beb..
luckily tg karang not tg rambutan kn..ehe

-[miracle]- said... [Reply]

@Nasriq
haha. takpe. dah bersedia, insyaAllah :)

-[miracle]- said... [Reply]

@puteraduyong
heee, thanx ! :D
wifi kat sepital ke? kat hostel? ahaha :D

-[miracle]- said... [Reply]

@h!d[@]yah
thanx! :D
tg rambutan? haha. kawan2 aku ramai kan kat sana. tempat masa aku muda muda dulu. wakaka ~ :D