WELCOME

http://www.cute-smiley.com

Friday, March 25, 2011

Nak beg !

Assalamualaikum ! Hello readers ! :)

Sekarang ni, saya tengah mengemas barang untuk bersiap siap. Sabtu mahu pindah ke Tanjung Karang. 2 minggu stay di sana untuk clinical posting. Ahad pula pindah keluar dari hostel ni dan pindah ke hostel lain area Damansara ni jugak. so, saya ta dapat membantu rakan rakan untuk pindah hari Ahad ni. kesian mereka kene angkut barang barang saya yang 'sikit' tu. :)

Masalahnya sekarang, beg ta cukup ! pening kepala hotak. nak bawak g posting ag. nak bawak g pindah ag. adoyaii! pening la kepala hotakk. camne ni? nak beg !! :(


kalao ade tiga tiga beg ni, baru cukup kot untuk all my things. wahhaa ~ :D

A F I Q A H Z A I R I Z A L

5 pencinta coklat:

Nasriq said... [Reply]

banyak barang bawak, banyak jugak barang nak mengangkut semula nanti...

-[miracle]- said... [Reply]

@Nasriq
barang nak g posting, sikit je..
barang nak pindah yg banyak.

Dda Ly said... [Reply]

hehehe smoga berjumpe dgn bag² itu..;)

meh ke rumah..
~hampir kehilangan kerana kelalaian~
keep in touch ye..♥♥♥

Ainnsya potpet said... [Reply]

Sekarang,ni 'sayau' tengah bersiap siap.

hehe

ok bye.

-[miracle]- said... [Reply]

@Ainnsya potpet
aha. thanx aino :)