WELCOME

http://www.cute-smiley.com

Tuesday, March 15, 2011

aku keling ?

Assalamualaikum ! Hello readers ! :)

walaweyh! keling tu kan bahasa yang agak tidak sopan. maaf kepada sesiapa yang terasa. wee ~ aha, bukan nak cerita pasal budak India sebenarnya. aku nak cerita pasal semalam ! oyeahh! :D

semalam, first day practical. seriously membosankan coz doing the same procedure for the whole day. but, thanx God our CI memang superb best ! yeehaaa . & kami masuk pkol 8.30am. rehat pagi time 11 until 11.20. then, rest lunch at 1 until 2 pm. so, time rehat kol 11, aku makan pau & alina kelaparan. jadi, die makan nasi. 

disebabkan kekenyangan, alina tak g cafe time rehat kol 1. aku pon masih kenyang. jadi, kami pon ta makan. lepak kat study corner dan tidur . :D

time ada public speaking, kepala aku start pening & rasa nak muntah. itu tanda tanda biasa kalao aku tak makan & perut kosong. gastrik + migrain. so, balik kolej, memang terus beli nasi & makan. sodapp! kenyang, Alhamdulillah :)

then, aku macam hyperactive plak bila dah kenyang. time aku duduk atas katil & buat assignment, aku ada salah tulis.. so, kene pakai liquid paper lah ann untuk padam. malangnya, benda uh ada kat atas meja. disebabkan aku malas bangun, aku jerit panggil Alina yang tengah menggoreng daging burger kat dapur.

Aku jerit sampai lah die datang dengan tergopoh gapah sebab aku panggil macam ada masalah je ann.. then, aku cakap "ambikkan liquid paper tuh.". then, aku gelak gelak. die bengang & cakap "keling la kauu! tao tak betapa lajunya aku jalan ke sini !". die bengang & campak liquid paper uh kat aku. & aku teruskan bergelak ketawa. Alina bengang & terus kembali ke dapur..

kesimpulannya, aku tade keje update entry ni . haha . ape pon, thanx sebab baca ! :D


A F I Q A H Z A I R I Z A L

6 pencinta coklat:

Nasriq said... [Reply]

keling tu tak kasar sangat...

lain la kalau paria...

tu yang sanggup nak bako membako...

kita bako... kita bako... hahaha...

-[miracle]- said... [Reply]

@Nasriq
paria uh ape? mcm peria je. haha :D

h!d[@]yah said... [Reply]

AHA
DASAR KO MMG KELING..BUNGUKS JEW..
=)

-[miracle]- said... [Reply]

@h!d[@]yah
isyh dayah jgn r puji. haha

KUREKURE COMEL said... [Reply]

sengal ek...kalau mina dah kena sekeh laju2 tu...hehehe....

-[miracle]- said... [Reply]

@KUREKURE COMEL
wakaka. chill chill :D