WELCOME

http://www.cute-smiley.com

Sunday, February 6, 2011

woah ! ramai yang dah ada blog lah

Assalamualaikum ! Hello readers ! :)

winkwink. sejak kebelakangan ni, ramai kawan kawan baca blog aku. kawan kawan sekolah dulu, kawan kawan kolej. kalau diorang dah baca, kompem lah diorang akan perli perli. hampeh! but, its kinda cool lah. kau gelakkan lah sepuas hati. asalkan aku tawu, kawan kawan aku sentiasa ada dengan aku. *terharu.

ramai jugak yang dah buat blog ! walaweyh ! siap ada yang mintak aku tolong ajar diorang cara nak buat blog, cara berblogging. aku bukan taknak, tapi aku tak reti. so, aku cuma boleh bagi link tutorial yang diorang boleh tengok.
semalam kawan aku cakap, die dah buat blog sebab die excited baca blog aku. die pon rase nak buat jugak. bukan die sorang je. ramai lah jugak yang buat blog lepas tengok blog aku. bangga 2 saat. 

setakat ni, mereka semua masih baru dalam dunia blog. so, memang banyak lah kelemahan. aku tak cakap aku sangat perfect. tapi, diorang memang perlu improve. cuma, aku takde masa nak ajar diorang. ape pon, jom cekidaud blog blog kawan kawan aku yang masih baru .

BOY FRIEND :  Shafiq  |  Azry  |  Muaz Syamil  |  Hairil  |  Alif  | Fadzli Helmi  |  Hafiz Mohamad  |  Izzuddin

GIRLFRIEND :  Ekyn  |  Ainnur Syahirah  |  teya  |  neesa  |  atiqah  | dayah


ada ramai lagi rasenye . tapi, aku ta ingat. almaklumlah, aku kan pelupa. haha. antara list list di atas, ade jugak yang dah lama. siapa lagi rasa nak berblogging, mari lah. jangan memalu . hee :)

psst, perasan tak almost all of them blogger lelaki? haha. hebat kan? :D


A F I Q A H Z A I R I Z A L

14 pencinta coklat:

krole said... [Reply]

wuahhh!!bestnye wak...!!!huhuhu...le r wak jd mentor dorank~ngeee...sharing is caring yeahhh!!!

-[miracle]- said... [Reply]

@krole
erkk? saya bukan pandai pon. huhu~

nelly said... [Reply]

nice info .

-[miracle]- said... [Reply]

@nelly
is this an info? haha

Biey said... [Reply]

saya pun baru gak..hihi

-[miracle]- said... [Reply]

@Biey
eh eh, yea ke? haha. welcome :P

KUREKURE COMEL said... [Reply]

kire sudah terkenal la ni....
hehehe.....

saye ar nie... said... [Reply]

: kan,.nnty wat extra clss larh wey....

Ain Zulaikha said... [Reply]

semakin hari semakin ramai yang ada blog.. wah wah wah... dahsyat lah...

-[miracle]- said... [Reply]

@KUREKURE COMEL
eh eh, mane ade terkenal. haha :D

-[miracle]- said... [Reply]

@saye ar nie...
extra class? kene blanje aku BF & icecream tiap hari lah :D
haha.

-[miracle]- said... [Reply]

@Ain Zulaikha
yeahh! dasyat sungguh ! :D

are lip said... [Reply]

eleh, mmg la ko jerk dh lme wt blog... huhuhu
anyway ak x abz blajar ngn ko ttg blong nie...

-[miracle]- said... [Reply]

@are lip
wakaka~
ade byk tutorial la. boleh g check :P