WELCOME

http://www.cute-smiley.com

Monday, February 7, 2011

blog kene hacked ? damn !

Assalamualaikum ! Hello readers ! :)

harini, online lepas zohor sebab online awal awal pon, bukan ade ape. semua orang dah start kelas, da start keje, dah start sekolah. aku & kawan kawan kolej je yang masih cuti. ada seminggu lagi cuti. 14 Feb baru start kelas. fiuhh~

pagi tadi, sibuk baca komik ! sibaik banyak lagi komik baru yang aku belum baca. well, aku baca komik gempak starz. semua tu dayot punye. kalo ada masa, aku upload gambar komik & novel die yang berlambak tuh kat sini okayy . :)

so, aku on PAVE. bukak fb, then bukak blog. time aku bukak blog, keluar menatang neh :


seriously, aku dah seram gilaaa. try bebanyak kali, tak boleh. suruh my B aka Ayu bukak pon ta boleh. then, aku g tukar password, tak boleh jugak. pehtu, aku g check sume benda kat blog aku. aku terasa macam nak delete semua backlink yang aku letak dalam blog. lepas aku delete backlink, terus OK !

kesimpulannya, back link tuh la yang merosakkan blog aku sampai kene hacked macamni. geramnye !! huwargghh~

sibaik dah boleh. buat aku risau je . huuu~



A F I Q A H Z A I R I Z A L

14 pencinta coklat:

Dawa said... [Reply]

ha'a pagi td pon saya kena gak. tghari ni dh ok tp tgk ada gk blog kawan2 yg lain masih kena

wahida said... [Reply]

alamak...awak kena virus malware ni...

-[miracle]- said... [Reply]

@Dawa
huhu~
sbnrnye kenapa eh? =="

-[miracle]- said... [Reply]

@wahida
virus malware tuh ape? huwaa~

Ainnsya potpet said... [Reply]

kenape dari dulu aku tak tahu apa itu backlink ?!=,=

-[miracle]- said... [Reply]

@Ainnsya potpet
errr, haha. mane lah aku tawu kenapa kau tataw :P

KUREKURE COMEL said... [Reply]

isshh...knape ek...ade org tegur gk blog mina kena...tp nape bukak ok je...compius la....huhuhu

! Encik Nakal ! said... [Reply]

virus malware ni~~~~skrg dah ok kan~~

-[miracle]- said... [Reply]

@KUREKURE COMEL
a'ah la. td eika bukak blog mina pon, kene jugak.
tatao lahh . =="

-[miracle]- said... [Reply]

@! Encik Nakal !
a'ahh. dah buang link. so, dah ok :)

Amanina said... [Reply]

banyak jugak blog lain yg kene. takut nak masuk dah huhu. blog sendiri tataw la ada kena ke tak

nelly said... [Reply]

Nelly dah kena . bengkak saja kalau kena mcam ni .

-[miracle]- said... [Reply]

@Amanina
a'ah . huhu~
tataw? ha, kalo tak kuar bnde tuh, takde lah kott ;)

-[miracle]- said... [Reply]

@nelly
betul ! hampeh je =="