WELCOME

http://www.cute-smiley.com

Saturday, February 19, 2011

persoalan lirik lagu Bruno Mars

Assalamualaikum ! Hello readers ! :)

baiklah. hari ini kita akan perhatikan lirik lagu Grenade by Bruno Mars. iaitu, boyfren saya yang ke... err.. jap jap nak kira.. fiuhh! sampai tak cukup jari tangan & kaki nak kira. :P


Should of known you was trouble from the first kiss,
Why were they open?


baiklah. lirik ini membawa maksud .. Bruno Mars dah tawu yang awek die ada masalah sejak pertama kali mereka berciuman sebab ada benda yang terbukak. jangan pike bukan bukan ! maksud die adalah, mata ! hah.

kononnya, bila betul betul cinta.. if cium pasangan, mata mereka akan tertutup. konon menghayati lah ann. *apahal bunyi entry aku kali ni macam lucah? demmm !

jadi, macamana Bruno Mars dapat tawu awek die ada masalah? sebab awek die bukak mata time kissing kan?

persoalannya sekarang ialah , dari mana Bruno Mars tawu awek die bukak mata kalao bukan die sendiri jugak bukak mata time kissing? takkan la die buat video pulak, pastu tengok balik. wakaka ~

hah ! kantoi disitu. dia pon bukak mata time kissing. so, dua dua curang ! hahaha :D

saya ada gambar ni kat poster dalam bilik ! :D

macam seronok pulak merepek pagi pagi buta neh . biar saya jujur. sebenarnya, saya sedih sebab Bruno Mars tak jadi datang Malaysia ! jadi, saya sediakan entry khas untuk die walaupun agak mengutuk. haha. ailebiyuu Bruno Mars ! :DD



A F I Q A H Z A I R I Z A L

12 pencinta coklat:

eiYja_cHum3yl said... [Reply]

hahaha...act lelaki ni mmg xde feeling sgt pon bile kissing...pompuan jerk kalau kiss, dye keluarkn sume feeling syg dye tuh...sbb tu mate t'tutup...

wooops...mcm ade pngalaman jerk...jgn mara...

aniwer, ensem gak bruno mars ni...nk share,bole???hehehehe...

-[miracle]- said... [Reply]

@eiYja_cHum3yl
wohhoo, cenggitu eh? baru tawu. haha :D

eh eh, mane boleh share ! :P

Ainnsya potpet said... [Reply]

HAHA Bengong!

ila said... [Reply]

cpt2 bace n3 nie.
sbb ske lagu grenade.

-[miracle]- said... [Reply]

@Ainnsya potpet
haha. thanx, wakaka ~ :P

-[miracle]- said... [Reply]

@ila
hahaha, :P

cik.shabah said... [Reply]

huarghhh bruno mars !kenapa la ko hensem sgt encik bruno oiii ;p

-[miracle]- said... [Reply]

@cik.shabah
ep epp, jangan nakal nakal. die saya punya. haha :D

mira . said... [Reply]

oke.dy sgt laa nsem *wink2 ^^

-[miracle]- said... [Reply]

@mira .
yeahh! tao takpe. :DD

Kyuubi said... [Reply]

tp pd pemahaman aku pulak lain. Dia patut tau dr first kiss, pompuan tu akan jadi mslh, tp knpa dia nk jugak? haa. tulah mksdnya. hik3

ada gak lelaki yg x mcm tu

-[miracle]- said... [Reply]

@Kyuubi
haha. sebab pompuan tu HOT? haha. :P

oh eh? hee ~