WELCOME

http://www.cute-smiley.com

Tuesday, February 8, 2011

bibik gatal ?

Assalamualaikum ! Hello readers ! :)

actually, dah 3 minggu rupanya aku ada bibik baru. dengar cerita daripada cici , bibik ni baru lepas pantang. & dia juga telah diceraikan oleh suami dia. aku tak ambik tawu sangat pasal die. lantak lah. asalkan ada orang yang boleh tolong papa & mama.

yang aku tak puas hati ialah, die tidur dalam bilik aku ! nasib baik die tak tido atas katil aku. kalao tak, aku taknak balik Bukit Kapar dahh ! grr ! sayang mama sebab menyelamatkan katil & tilam aku. haha :D

sepanjang minggu lepas, aku tidur kat bilik cici sebab cici takde kat rumah. since this week, aku start lah tidur kat bilik aku dengan bibik tuu. dah 2 hari tidur sebilik dengan dia. lain katil & lain bantal okayy ! mama letak single bed untuk bibik tuh . jangan pikir bukan bukan . aku Gay, bukan Lesbian. haha.

sepanjang malam, bibik tuh sebok call & mesej ntah sape sape. setawu aku, die dah bercerai. so, dengan siapa pulak die gedik gedik? aku tidur at 1 am semalam. phone die asek bunyi je. kejap call, kejap mesej. tak reti silent phone ke?!! suara lelaki pulak tu. asek buat loudspeaker je. ingat aku nak dengar suara boypren die tu? ciss !! dah la cakap bahasa-ntah-ape-ape . ta mengerti betul aku bahasa die . =="

then, aku cerita lah kat mama. mama cakap  ........ tettt ! perbualan dirahsiakan. haha. cukup lah aku kutuk bibik untuk masa ni. kita sambung di lain masa kalao aku ingat. ngahhh~ :DD

harap harap, ade tukaran bibik lain. aku rindu bibik aku bernama Kak Nur. dia bibik paling superb kami penah ada. satu family suka die. sebab die serba serbi boleh buat. dia kawen, dats y stop. huu ~


psst, esok aku akan pergi Sunway piramid dengan Ayu, Riri, Fung & 2 orang cousins aku . sila jelous sebab kami masih bercuti . weee ~



A F I Q A H Z A I R I Z A L

20 pencinta coklat:

Fazrel Jenal said... [Reply]

untung la ad bibik and bleh enjoy sok :DD haha :P

-[miracle]- said... [Reply]

@Fazrel Jenal
ape untung untung? kaki mahu? haha. yeeahh, esok mmg nak enjoy lahh ! :>

Fazrel Jenal said... [Reply]

garang nya :P

-[miracle]- said... [Reply]

@Fazrel Jenal
memang pon ! baru tawu ke? :>

miaa spungen said... [Reply]

bestlaa die cuti huhuu

-[miracle]- said... [Reply]

@miaa spungen
best wooo ! :D

KUREKURE COMEL said... [Reply]

tuuuttt....hehehe...
garukan bibik tu...gatal sgt tu...
hehehehe

-[miracle]- said... [Reply]

@KUREKURE COMEL
hahaha. tu lah pasal. kene belikan ubat sapu biar ta gatal :D

E-one said... [Reply]

sedey!!!!!!!!!!!!!!!cuti lama :(( Wawawawa

-[miracle]- said... [Reply]

@E-one
2 minggu je. relax ahh. haha :D

Nasriq said... [Reply]

kalau gatal, tolong la garukan...

-[miracle]- said... [Reply]

@Nasriq
tanak lah. nanti berjangkit. haha :D

nelly said... [Reply]

wah ..bibik suda maju !

-[miracle]- said... [Reply]

@nelly
haha. tao xpe ! :D

hairil said... [Reply]

hahaa.padan muka bibik gatal XD

eh! nak datang sunway lawat lah aku.culik aku skali :(

Cik Moon said... [Reply]

tegur jek bibik tu..suruh silent hpon.. hehe

wahida said... [Reply]

la sian ko kena share bilik ngan bibik gatal...hiks...

-[miracle]- said... [Reply]

@hairil
ciss ! hampeh kan kau. haha :D

jemput kau? kete ta muat ahh. kau dah la gemok ! haha :D

-[miracle]- said... [Reply]

@Cik Moon
dah tegur. ta faham bahasa ! =="

-[miracle]- said... [Reply]

@wahida
hahh ! tao takpe ! grrr !