WELCOME

http://www.cute-smiley.com

Tuesday, February 22, 2011

beautiful sunday ?

Assalamualaikum ! Hello readers ! :)

bosan rupanya bila keluar berjalan sorang sorang kan? usually, aku keluar jalan jalan dengan Alina atau Ayu. but, 20.02.2011 aku kuar sorang sebab guys dari Flora gerak sangat awal. janji at 2 pm. 12pm, diorang dah gerak. aku baru bangun tido. haha. 

uncle taxi sangat scary. cakap cina sorang sorang, then gelak sendiri. scaryyy . T__T

sampai sana, call Yon. mereka ntah kat mana mana. kebetulan. ade pameran kereta. so, aku lepak kat hall tengah tu. sebab bosan, g McD & beli icecream. makan McFlurry sorang sorang. sebab kebosanan melampau, call Dayot. berapa lama ntah kami sembang .


almost an hour tunggu, barulah g lepak ngan Yon, Hafiz, Raen & Mirul. then, Wan & Apiz datang . kami terus g ke tempat bowl. full pulak ! bangla keje situ cakap full sampai kol 7 pm. demmmm ! punah harapan nak main bowling! kad member bowl dah pinjam kat Shahir. benci benci ! :(

so, kami g makan icecream Chocotop pulak. lepas habis, g main game token. time ngah main, Fazrel text "Pakai bju color pink nmpk". itu bermaksud, die dah nampak aku ! ciss! ta sopan. oh btw, sy ade date dengan Fazrel . ehem ehem. kah2. its not a date lah. ngex! :P

jejaka ber-4 dah pulang awal. so, tinggal Wan & Apiz jep. Fazrel pon join dengan Hidayat. mereka malu malu. aku rasa nak sepak diorang laju laju. lelaki je pon. bukan perempuan. grr !

lepas main, kami jalan. duduk duduk. sebab bosan, aku ajak g tengok bowl. ek eleee, tak ramai pon. baru kol 5pm time tuh. tipu je bangla tuh! time aku nak order lane, die ckp lane full. demm! aku tetap takmao berganjak dari situ sambil buat muka kesian. then, die tanye nak main bape orang & bape lane. aku cakap la 5 orang, 1 lane. die cakap boleh! yeehaaa ~ :D


so, kami main. first game, Hidayat menang. err dia hebat. ciss! Fazrel? err, hebat ke? ehem ehem. haha. second game? bukan nak belagak. tapi, aku score 122 & kalahkan the boys. cehh! buat malu je korang lelaki. kah3~  *gelak jahat !

time aku nak snap pic kemenangan aku, Apiz tekan button "Next Game", so semua score hilang ! tacing! benci ! aku da setting camera Wan baekk punye. tetibe hilang! aku ta sempat snap pic tentang kejayaan aku lagi !!  maka, terlancar lah perang antara kami ! sorang buat hal, semua kena. dengan Fazrel & Hidayat kena jadi mangsa . padan muka !

aku turun laju laju & duduk kat taman kat bawah. aku call Alina & mengadu kat dia. aku nampak Fazrel & Hidayat jalan. tetibe, perasan cam ada orang lari ke arah aku. Apiz ! bape juta kali die mintak maap sambil kejar aku. aku jalan laju laju. dah la pakai high heels. penat tahu! lepas perasan die dah tak kejar, aku call Dayot & mengadu kat die pulak. call die sampai la aku jumpa taxi nak balik.

sampai rumah, tukar baju sebab panas. Fazrel & Hidayat pulak ada kat kedai makan kat bawah. so, aku turun. bawak laptop coz nak tukar tukar movie. kami lepak sambil dinner. around 9.30 pm, baru mereka pulang. ehe. thanx both of you ! :)




A F I Q A H Z A I R I Z A L

2 pencinta coklat:

wahida said... [Reply]

seram weh kalau dpt pakcik teksi giler mcm tu...
dah la balik keje ni akak kena naik teksi...huwaaa!! nape ko buat n3 ni ha???

-[miracle]- said... [Reply]

@wahida
wakakaka~
tahniah ! :D
aiyyookk ! :P