WELCOME

http://www.cute-smiley.com

Tuesday, January 11, 2011

wanna be my special one? :)

ecehh ! tajuk nak gempak jee. wee. ade yg nak ke? sila tinggalkan nombo telepon anda disini. nanti sy call & buat interview. kah3~  wink wink. ok, ini entry gedik. mintak mahap kalo menyampah. kalo menyampah, sila buang sampah di dalam tong sampah. kah3~ :DD

stop annoying people, eika ! =="   ehem ehem. okayy. sebaik sahaja pulang dari kolej, kami melakukan hal masing2. menu dinner sy malam ni adalah megi sbb dah laaaama tak makan megi. ecehh. lame la sgt. then, start on PAVE. then, sya & nina & kak zu & mira tga berkumpul depan lappy sya. diorg dok tergelak terkekek & ketawa gulingguling macam org gilaaa. aku sgt2 teruja nak tawu ape diorg tgk. tgk video blue ke? haihh =="

so, aku pon join laaa. hehe. mane taw betol2 video blue. yea laa, dok kate "woaah, hemsem.". pastu, "wakaka! ini ke? bibir tebal!". pastuh "haa, nak tgk sape lagi neh? cepat laa!". perghh! aku dgr pon rasa teruja. dgn pantasnyaa aku berlari berkejaran & terus menghempap kak zu yg sbnrnye kat sblh aku je. hehe. aku pon tgk & tanye. ghupenye, depa dok tengok & gelakkan boypren bebudak kolej ! hampehh betoll ! =="

daripada sorg, g kat yg lagi sorg. habis bebudak kolej punye boypren diorg gelakkan. aku pon join la kejap. pastu, da malas. aku dgr diorg gelak pon da penat. lepas diorg tengok boypren sorg2, diorg ckp, "ee, teruknye kite neh. da la tgk boypren org. siap kutuk2 plak tuhh." hahh ! tau ponn! lepas ckp macamtu, diorg g lagi tgk boypren budak lain. gelak & kutuk lagi. giloo ! =="

aku suro diorg tgk boypren aku, tp diorg tanak sbb diorg kate aku xde boypren. sukahati je ckp aku xde boypren ! aku ade boypren lahh !! ta pecayaa? tgk sni ! :>
 - 
-
-
-
jeng jeng jeng :D
-
-
-
-


PERHATIAN : HE IS NOT MY BOYFRIEND !
*ramai dah salah faham =='

hahh ! nampak tak boypren aku nehh? kah2. ini lah soami aku , si shahir. kah3. wait, what? shahir dah ade awek lain selain aku? demmmm ! herhh. die boypren gay aku. sob sobb. aku tade boypren ke? sape kate takde? Taylor Lautner aku nak letak mane? Bruno Mars pulak nak campak kat mane? haihhh. ramai sgt boypren sampai migrain aku pike. =="

kesimpulannya, saya bahagia hidup sorg. gembira & teruja hidup di samping keluarga & rakanrakan. boyfren? ramai ! but the special one, belum ade lagi. hati tak terbuka untuk sesiapa pon lagi. heee. kekadang, jelous jugak tgk blog masing2 dah letak muka boypren diorg. kat FB pon masing2 letak gambar boypren. aku bilaa lagi? sob sob. takpe. aku tetap setia pada Taylor Lautner . or maybe Bruno Mars? herhh ! better aku setia dekat Nissan Fairlady ! muaahahaha ~ :DD



A F I Q A H Z A I R I Z A L

20 pencinta coklat:

Mohd Ridhuan said... [Reply]

waswas ni?
tanda soal???/

-[miracle]- said... [Reply]

@Mohd Ridhuan
erkk? ape yg was wasnye ? =="

Mohd Ridhuan said... [Reply]

bukan tu gmbr ngan pkwe ke?
uhuhuuh
bukan solo dah nmanye...

-[miracle]- said... [Reply]

@Mohd Ridhuan
haha. pakwe? unfortunately, bukan ! kami adalah pasangan gay .
saya gay, die lesbian.
kah3~ :DD

*gilaa

Imzainieyzulkipli said... [Reply]

woooo kiut loh kalian!

Mohd Ridhuan said... [Reply]

macam2 la...
awk stdy kat ne sbnrnye?

-[miracle]- said... [Reply]

@Imzainieyzulkipli
erkk? haha. kami mmg pasangan gay yg kiutt ! :D
ecehh, perasan plak :p

-[miracle]- said... [Reply]

@Mohd Ridhuan
haha. SEGi , Kota Damansara :)

Mohd Ridhuan said... [Reply]

oo..
sem berape dah ek?

-[miracle]- said... [Reply]

@Mohd Ridhuan
sem 2 . masih baru. hee ~

Kembara Perantau said... [Reply]

gediknya die...hhehe

hans said... [Reply]

hahaha
moga jumpa yang teristimewa

P/S : Mak Nih Bisinglah!!!! Cuba Mak Diam Sikittt!

-[miracle]- said... [Reply]

@Kembara Perantau
haha. tao xpe ! :P

-[miracle]- said... [Reply]

@hans
haha. thanx ! :DD

nAs; The best in ME said... [Reply]

singgah cni.

jOm juin cOntest

http://nooramirashafika88.blogspot.com/2011/01/whats-your-colour-contest.html

ten-q ^_^.

IFA Athirah said... [Reply]

xpe.xprlu jeles.kte letak gmbr with besfren lak.hehe http://www.geekintherainbow.blogspot.com/

wahida said... [Reply]

ala, rilek la dik...x yah cintan cintun dulu, kang kalau ko putus cinta, study ko ke mana lak kan...ngehngeh..

-[miracle]- said... [Reply]

@IFA Athirah
ahaha. bestfren ramai sgt. kang kalo ade yg ta masuk, tacing plak :P

-[miracle]- said... [Reply]

@wahida
yeahh ! betol ! baikk ! :DD

Fazrel Jenal said... [Reply]

untung larh...