WELCOME

http://www.cute-smiley.com

Monday, January 31, 2011

selamat datang masalah baru .

Assalamualaikum ! Hello readers ! :D

siapa yang ada masalah dengan housemates? angkat tangann ! weeee, kalao angkat .. means masalah kita sama lol. actually, aku nak cerita specific things yang terjadi. especially time tengah marah tadi. rase macam kene halau. sumpah sakit hati ! but, bila akal mula berfikir dengan baik, rasanya..tak patut aibkan sesiapa pon kat sini.

just nak cakap, kalau ada ape ape masalah, come and talk to me nicely. if you can talk to me nicely, i'll treat you thousand times nicer than you ever know. but if you give shit, i'll give you more than you ever expect. 

yang pasti, sekarang aku dah tukar bilik. kenapa? hanya orang yang request untuk tukar bilik je yang tahu. aku sendiri tak tahu kenapa. maybe die ade benda ta puas hati dengan aku atau alina. but, its okay. i accept that seluas hati. aku mengadu kat papa tadi dan papa cakap "buat je lah macam apa yang diorang nak. eika jangan lawan. ikut je ye nak". hah. papa tahu anak die ni memang kuat melawan. sibaik papa dah cakap awal awal.

kalau bukan sebab papa, aku akan berkira ! nak berkira dengan aku? aku sejuta kali ganda akan berkira dengan kau. jangan lupa, benda benda penting kat rumah ni, semua nya ihsan mak bapak aku . so, sedar diri .

fiuhhh ~ sabar afiqah . sebab sabar itu separuh daripada sabariah  iman . :D
ape pon, aku gembiraa dapat tukar bilik ! yeayy ! :DD

hari ni sangat penat especially penat berlawan dengan emosi untuk berusaha bersabar . 
:)


A F I Q A H Z A I R I Z A L

14 pencinta coklat:

KUREKURE COMEL said... [Reply]

kalo dilayan perasaan mau biol kpale rase....kwn2 kn....biasalah...

buat xtau je...last bile die susah...die cari balik tu...


relaks ye...

-[miracle]- said... [Reply]

tao takpe. huhu~

yeahh. thanx kurekure :)

ifwat said... [Reply]

normal la tuh, sy duk umah sewa pun cam tu gak. sampai pindah umah terus. hehe

SyedGraphiX said... [Reply]

nak bsabar pun penat ehh. hehehe

-[miracle]- said... [Reply]

@ifwat
pindah rumah? wahhaa~
lagi teruk. :P

-[miracle]- said... [Reply]

@SyedGraphiX
penat wooo~ :P

! Encik Nakal ! said... [Reply]

buat x tahu jer~~wat hal masing2~~makin dilyan kita yg sakit hati~~muahaha

-[miracle]- said... [Reply]

@! Encik Nakal !
huhu~
tao takpe. memang talayan diorangdahh. lalala~

d_tieah said... [Reply]

Nsb baik kwn sama bilik dulu ok..
Best gak lah..
Cuma bila saat2 nak packing barang balik tetiba ade satu kejadian sedih..
Nsb baik aku jenis tak kuat melenting..
HUhu..

Latest entry : Fynn Jamal nak bunuh aku?

-[miracle]- said... [Reply]

@d_tieah
kalao ok, takpe lol.
kejadian sedih? sob sob.
so, chill je lah ;)

zubir othman said... [Reply]

Salam new blogger

nice blog...hehehe

jom singgah blog saya

http://zubir5588.blogspot.com
\segala komen dan cadangan adalah amat dialu-alukan...tq

nelly said... [Reply]

Hidup ni tak lepas dari masalah .

-[miracle]- said... [Reply]

@zubir othman
wslm. thanx.
ok, sure :)

-[miracle]- said... [Reply]

@nelly
yeap, exactly.