WELCOME

http://www.cute-smiley.com

Monday, January 24, 2011

nenek tengah koma .

Assalamualaikum !

sampai rumah dari kolej harini agak lewat. then, on facebook. cici post something kat profile aku. & i was damn shocked !!


aku terus terkesima ! what is this?? setahu aku, nenek baru je lepas operation. mama ade bersama dengan nenek sekarang ni.. & aku sangat sangat sangat risaukan mama !! aku sedih fikirkan mama. sebab mama lemah. bukan nak kutuk, tapi memang mama lemah semangat. aku ta dapat bayang macamana mama sekarang ni. :(

aku baru lepas call papa. papa suro call mama untuk tenangkan mama. bagi mama spirit sebab mama sorang je. anak anak mama takde. tapi, semua adik beradik mama ada kat sana. berkumpul. so, aku terus call mama. dengar suara mama, aku terus menangis. dah lama ta menangis. huhu. mama cakap, nenek dah koma. dah tak dengar dengan orang sekeliling. sepatutnya, nak masuk ICU tapi anak-anak semua tanak seksa mak diorang lagi. so, bawa nenek pulang ke rumah.

tadi, mintak maaf kat nenek even nenek tak dengar. aku banyak buat salah kat nenek. aku selalu lawan cakap nenek. aku memang cucu yang teruk. huu. nenek, maafkan eika. eika sayang nenek. nenek cepat sembuh. :(



i am not in a good mood. saya tak BW malam ni. mungkin esok saya akan BW. maaf jika kunjungan anda malam ni tak dibalas. saya mahu sedekahkan Yaasin untuk nenek. tolong doakan nenek saya juga. terima kasih.



A F I Q A H Z A I R I Z A L

16 pencinta coklat:

niesz said... [Reply]

kuat kan semangat yer..niesz doakan yg terbaik tuk nenek awk yer..

KUREKURE COMEL said... [Reply]

sedihnya...insyaallah...hope nenek eika selamat ye...

Sunah Mohammad said... [Reply]

salam afiqah..moga tabah menghadapi ujian ni ye...

ila said... [Reply]

smge nenek akk cpt sembuh

Salfiza said... [Reply]

takziah eika..
moga2 semuanya selamat..

Heidi Shafiq said... [Reply]

sama2 kite doakan ye.. :)

-[miracle]- said... [Reply]

@niesz
terima kasih niesz :)

-[miracle]- said... [Reply]

@KUREKURE COMEL
insyaAllah. thanx kurekure :)

-[miracle]- said... [Reply]

@Sunah Mohammad
wslm. syukran, insyaAllah. :)

-[miracle]- said... [Reply]

@ila
insyaAllah. terima kasih ila :)

-[miracle]- said... [Reply]

@Salfiza
amin. terima kasih salfiza :)

-[miracle]- said... [Reply]

@Heidi Shafiq
yeapp. thanx heidi :)

nurfatihah ahmad said... [Reply]

semoga nenek ko sembuh cpt.
aminnn..

nurfatihah ahmad said... [Reply]

semoga nenek ko sembuh cpt.
aminnn..

-[miracle]- said... [Reply]

@nurfatihah ahmad
aminn. thanx teya :)

Sabihah said... [Reply]

kuatkan semangat..yang pasti Allah lebih mengetahui ape yang terbaik..serahkan diri kepada-Nya..insyAllah sume akan selamat...