WELCOME

http://www.cute-smiley.com

Sunday, January 23, 2011

best ke dapat boyfren luar negara ?

Assalamualaikum !

aku tengah marah ni ! betul betul marah ni ! jangan gelak gelak lahh ! grr ! ta nampak ke dah berasap dah telinga mata hidung dan mulut neh ! grrr ! geram ! geram !!

tadi, time tengah enak makan prosperity chicken burger, aku perasan dapat 1 message kat FB. so, aku bukak lah. ade 1 guy nak berkenalan. disebabkan mood tengah baik, aku layan je lah. then, die add aku. aku approve lah kann. then, aku check profile die. oh. he's a guy form New Delhi, India. die punye english pon boleh tahan teruk. grr. tetibe, die start tanye aku ade boy ke tak. aku ckp la takde. jujur. pehtu, die start cakap nak aku jadi girl die. banyak kali ! siap mintak my phone number. suro aku miskol die lah ape lah. aku tensen, aku remove die dari fren list. but, die still bole msj & terus msj &  terus msj ! tensen seyh! terus aku block ! tahniah !!

& aku konon konon mengadu lah ann letak kat wall, lepas tu, sambutan die.. terbaik beb ! sampai aku rase menyesal post bnd tuhh. demm ! 



diorang memang saja ann cari gado. aku rase nak sepak sepak diorang masuk loji. grr ! marah ni !! time tenga sakit hati, tetibe dapat satu msj.

Gila : Assalamualaikum cik ika .. Sy fauzul dr ejen p'cari jd0h .. Sy d'fahamkan cik skrg x mmpnyi psgn id0p.. Nx sy crik kn ke ?
Eika : Wslm. No thanx. Not interestd. Im not in a good mood. So, stay away.
Gila : La .. Dtg bulan la tu ..
Gila : Bt0i ka .. Hang x ta0 aq ni sapa ?
Eika : Sblum aku maki, u better go. I dun even care who u r !
Gila : Sgg0p kau maki aq .. Aq ni kwn kau .. Myb kau x egt aq .. Tp aq stil egt kau .. Egt , egt , egt ... Egt mati , egt saket , egt la sa'at kau s0lit .. Rnung2 kn ..

well, thanx God mamat neh tak terus kacau & kacau & kacau ! kalo yea, kemungkinan besar, phone aku dah ade dalam lubang jamban skang neh ! grr !

ape hal malam ni? everything was just menyakitkan hati ! herhh ! & fazrel bagi lagu maafkan kami by P.Ramlee. dengar, gelak tapi nangis. what the hell men? herghh !!!



A F I Q A H Z A I R I Z A L

14 pencinta coklat:

Myung Dae said... [Reply]

HAHAHA.... Kelakar + Kesian . Ape2lah dorang tu . Nak Happy =)

Jom Join Contest Ni
http://myungdae92.blogspot.com/2011/01/promosi-header-hanya.html

PangkahBulat said... [Reply]

Sorry ganggu..=)


Saya sudah follow blog awak..
Awak bila nak follow blog saya..
http://pangkahbulat.blogspot.com/

Mas-Azi-Mah said... [Reply]

sabaq na... tak best kot dapat pakwe luar negara ni.. macam pelikkk je.. nanti dah kawen rasa cam cakap ayam ngan itik je nak kena guna english sepanjang masa.. paghahhhh :d


lawa lah blog ni.. tetiba adore.. terus lepak sini lelama :) hehe

-[miracle]- said... [Reply]

@Myung Dae
tak kelakar ! tapi sgt kesian. sob sob. :(

contest? insyaAllah. thanx invite :)

-[miracle]- said... [Reply]

@PangkahBulat
its okayy.

yeah, sure. sy akan follow awak :)

-[miracle]- said... [Reply]

@Mas-Azi-Mah
haa, tao xpe. kalo mat salih, bole terima lagi. kalo dari India, adehh. tataw nk ckp pe =='

wahaa. thanx ! :D

sarzli said... [Reply]

ala kalo ade orang nk request ckp je ko dh kawen siap dh ade anak 6 orang lg...konpom senyap tros..hahaha

padle said... [Reply]

hehe..dtg bulan?

niesz said... [Reply]

jgn layan org mcm tu..dorg ni mmg suke main2 kan pompuan nie..lg2 kalau luar negara tu, bhaya btul..

wahida said... [Reply]

hahaha, ko x nak sebab dia dr india kan? kalau dia dr UK, ko nak x? kehkeh...

-[miracle]- said... [Reply]

@sarzli
hahaha. good idea lah ! :D
ok ok. kang aku buat. terbaek :D

-[miracle]- said... [Reply]

@padle
tak lahh. =="

-[miracle]- said... [Reply]

@niesz
herhh, yeah ! tao takpe. hampeh betol. huwaa~

-[miracle]- said... [Reply]

@wahida
haha. dari UK. ehem ehem. kene pertimbangkan dulu lahh ! :D