WELCOME

http://www.cute-smiley.com

Friday, January 21, 2011

lecturer ponteng ?

hey readers . i bet semua orang pernah pergi sekolah atau kolej kan? usually kat kolej, mesti lecturer akan cakap "BE PUNCTUAL !" . but then, sape yg tak punctual sbnrnye? lecturer pon tak punctual, macam mana student akan punctual? habaq mai sket. haha :D

tadi, kelas start at 2.30pm. aku masuk lambat sket coz ambil buku Surgical yang tebal tahap cipan tuh. ohhmaigod ! berat seyh. tapi, ilmu kan. angkat je. jangan banyak bunyik. wee ~  time aku masuk, lecturer tak sampai lagi. so, kami lepak je. tetibe, lecturer in charge masuk. die cakap lecturer kami tak masuk kelas sebab not well. kami sengih je. semalam kan perayaan diorang, mesti lah diorang tak datang. not well konon. ingat student je ke suka ponteng? lecturer pon same je. :P

tanak ulas panjang panjang , paham paham je lah kann. lecturer pon manusia . :D


ohh btw, skang aku berada dirumah. homesweethome. dah 3 weeks tak balik rumah. rindu ! tetibe cici baik hati pulak nak jemput. cici , dayot & me sangat riuh time dalam kereta tadi. dah la traffic jammed ! now, baru lepas makan kuey teow tomyam. i am very full & sleepy. mahu tidur. esok aku BW puas puas. jumpe esok ! :D

goodnight ! 

A F I Q A H Z A I R I Z A L

18 pencinta coklat:

Myung Dae said... [Reply]

Waa !! Lecture pon nak rehat jugak lah .. Die enat tu baling kelapa . HUHU

-[miracle]- said... [Reply]

@Myung Dae
wakaka~
tao xpe. hee ~ :D

rossoneri said... [Reply]

lol,kira bernasib baik lah lecturer tu manusia,dia ponteng kelas,kita gak yang untung wawawa...kalau lecturer tu robot,memang sangat berdisiplin lah kita..

-[miracle]- said... [Reply]

@rossoneri
haha. ade ke lecturer robot? but kalao robot boleh cakap english tanpa ada sleng india, saya pilih robot ! haha :D

anamizu said... [Reply]

cian lecturer tu nk rest..hik3

recent post : |ikan unik|

kay_are said... [Reply]

ok r 2.. lecturer xde = merdeka!! =P

-[miracle]- said... [Reply]

@anamizu
haha. rest la sangat . ponteng . :P

-[miracle]- said... [Reply]

@kay_are
ow yeahh ! merdekaa ! :DD

Miss Ran said... [Reply]

MR datang menggegar anda...like coklat too

-[miracle]- said... [Reply]

@Miss Ran
weee~
yayy ! sep sep :D

kay yea said... [Reply]

pergghh..tebal nye buku~~

Amira Syaheerah said... [Reply]

blogwalking (:

-[miracle]- said... [Reply]

@kay yea
yeahh ! tao xpe. wahhaa~

-[miracle]- said... [Reply]

@Amira Syaheerah
thanx for coming. gracias :D

Khairul Atikah @ Cik Yuki said... [Reply]

haha bestny lect ponteng !

-[miracle]- said... [Reply]

@Khairul Atikah @ Cik Yuki
ta best sgt sbb takleh keluar kelas sampai kelas habis. duduk je dlm kelas. bosan . :P

niesz said... [Reply]

hehe..bijak tul lecturer tu ek..:)

-[miracle]- said... [Reply]

@niesz
yeahh ! mmg bijak. hampehh :P