WELCOME

http://www.cute-smiley.com

Sunday, January 30, 2011

jenjalan hari sabtu !

Assalamualaikum ! Hello readers ! :D

pose kejapp ! bagi amek mood nak update blog ! :D
ini je gambar yang di edit. yg lain, ORI . :)

baiklahh. seriously, ini entry yang FULL with gambar sebab malas nak type panjang panjang. tengok gambar. kalau tak nampak, tekan je gambar, nanti gambar akan di ZOOM IN. :)

kami pergi ke theCurve menaiki kereta yang dipandu Nana Lauren. atas sebab sebab kencing masin kecemasan, die tak boleh join. jadi, die drop aku, ayu & alina jepp. weeee~
jalan jalan dari theCurve, masuk IKEA, masuk e@Curve, masuk theCurve balik. seriously penat !!

tempat pertama yang kami lawati. toilet ! :D

makan dulu . rindu makan sizzling . dapat jugak akhirnya ! :D

teman ayu shopping ! demmm. die sgt cerewet . rase nak campak die masuk Sg.Klang. 

kebosanan menanti the guys ! damn ! lambat 4 jam !! huwaaa. 
kami janji nak maen bowl je sbnrnye. dats y girls dtg awal. sbb nak jenjalan :D

A , E , A = Alina , Eika , Ayu
A , W , A = Apiz , Wan, Azry

nampak tak girls menangg? nampak ke tak nampak? haha ! bangga seyhh.
Girls represent Flora Damansara while Guys represent Palm Spring. Flora Damansara menang la weyhh ! semua girls pulak tuhh. bangggaaaa !! :>

gambar neh agak goyang sebab abang bangla yang kerja kat situ yang tolong snap kan. thanx abang banglaa . :D

pokok berlampu depan e@curve. pose sikit before balik ! :)

okayy, itu saja .
sila jelous ! :)


pssstt, actually, ada 330 gambar untuk hari ni saja. takkan nak masukkan semua kan? haha. cukup lah yang ini . yang lain, later akan di upload dalam FB . :D



A F I Q A H Z A I R I Z A L

10 pencinta coklat:

KUREKURE COMEL said... [Reply]

kaki bowling budak ni...hehehe...tgk kaki ckit...kehkehkeh

-[miracle]- said... [Reply]

@KUREKURE COMEL
hahaha. bowling gune kaki ke? tangan yg penting. haha :D

KUREKURE COMEL said... [Reply]

mne la tau tgn xmuat...
sepaaak yo....pueh hati....kehkehkeh

-[miracle]- said... [Reply]

@KUREKURE COMEL
hahaha. muat muat.
feveret bola : medium 11 & medium 12.
yg itu, kompem muat :D

NUR AYNIE said... [Reply]

wow~! byk nyer gmbrrrr haaha

-[miracle]- said... [Reply]

@NUR AYNIE
haa, tao xpe. :P

xcyber said... [Reply]

wahh..
giler ar kluar smpai malam..
hehe =)

-[miracle]- said... [Reply]

@xcyber
heeee, main bowling smpi ta perasan . :P

Ain Zulaikha said... [Reply]

wow, bestnya hang out.. btw cantik lah tudung :)

-[miracle]- said... [Reply]

@Ain Zulaikha
ow yeahh ! best best.
thanxx ! :D