WELCOME

http://www.cute-smiley.com

Friday, January 28, 2011

bergitaran bersama Alina .

Assalamualaikum ! Hello readers ! :)

Pada malam semalam, saya dan rakan serumah saya yang merangkap teman baik saya yang bernama Alina telah bermain gitar. Kami telah menyanyikan pelbagai lagu. Contohnya, lagu Taylor Swift,  'The Only Exception ' dan  'Keep Holding On'. 


Ini adalah gambar Alina. Alina pandai bermain gitar, namun dia belum cukup mahir untuk bermain seperti pemain gitar handalan seperti Man Kidal. Manakala, saya langsung tidak tahu bermain gitar. Bahkan, cara memegang gitar yang betul juga saya masih tidak tahu. Maka, saya cuma turut serta menyanyi bersama Alina. Kami menyanyi seperti tiada siapa yang mendengar sedangkan satu rumah sedang menutup telinga kerana gegendang telinga mereka hampir pecah akibat mendengar suara merdu kami.


this entry credit to Fazrel Jenal ! :)


pssstt, actually, kami main truth & dare. i choose dare & fazrel paksa saya buat entry pasal saya & alina main gitar. memang kami melalak terlolong pon sebenarnya. so, ini adalah DARE yang saya dapat. saya bagi die punye DARE senang je. die pulak suroh saya buat entry pasal saya & alina main gitar terpekik terlolong guna format SPM ! demmm ! saya dah tak ingat macamane sebenarnye. so, bantai je lah. kira boleh la ni. haha. :D


A F I Q A H Z A I R I Z A L

17 pencinta coklat:

ATikah Mustapa said... [Reply]

teruskan blaja main gitar...hehe

-[miracle]- said... [Reply]

@ATikah Mustapa
tamahu lahh. kang man kidal ta dapat cari makan :DDD

Anonymous said... [Reply]

hidop gitar!

-[miracle]- said... [Reply]

@Anonymous
eh eh, gitar hidup ke? haha :D

KUREKURE COMEL said... [Reply]

bestkan buat memekak....
mina pun suke wat member tension...

last2 kena sumbat kaki bear kat mulut...comel ork member mina...hahaha

-[miracle]- said... [Reply]

@KUREKURE COMEL
best ! nikmat sungguh. haha :D
iyshh, ta patut betul. :P

awww. bear . rauurrr :P

Iszati said... [Reply]

asal taylor swift? hehe i love guitar! :)

-[miracle]- said... [Reply]

@Iszati
sebab tetibe je. :P
haha. love ke? amek lahh :P

Heidi Shafiq said... [Reply]

ajar aku main gitar.. :P

nelly said... [Reply]

wah .
ada gaya mesti ada bakat .
hehehe
=)

-[miracle]- said... [Reply]

@Heidi Shafiq
aku pon ta pandai main gitar =="

-[miracle]- said... [Reply]

@nelly
haa, bakat ade. tapi kene asah lagi :P

Ain Zulaikha said... [Reply]

alaaa takpe.. kalau nak main gitar serius pun boleh apa...

zaty luvlianncezzz said... [Reply]

truth @ dare..dlu slalu men mmg gler2 pnya

btw i've new n3

http://eityzaty.blogspot.com/2011/01/jom-atasi-kekurangan-diri.html

come ;)

-[miracle]- said... [Reply]

@Ain Zulaikha
haha. bukan serius ponn. ade bnd lagi serius yg perlu diusahakan :P

-[miracle]- said... [Reply]

@zaty luvlianncezzz
ow yeahh ! :D

okaayy ;)

coffee said... [Reply]

Hello.. i follow u, please follow i... heheh LOL.. thanks