WELCOME

http://www.cute-smiley.com

Tuesday, January 18, 2011

LUCKY LINKER BY AMIEY LEE

mama saya cakap , tak elok tipu sebab nanti dosa lepas tu mati seksa lepas tu masuk api neraka . mak awak ade cakap macamtu tak? kalao ade, mungkin mak awak dengan mama saya satu sekolah kot dulu. hurm. herhh ! ini adalah symptom tade kerja. merepek. dah la. sibaik jumpe benda neh. jomn join :)



200 blogger terawal tglkan link di Myster Linky dapat satu peluang cabutan bertuah...
hmmm salah satu cara nak blogwalking paling senang sekarang adalah tglkan link..
ok..nak mudahkan korang supaya snang nak jalan2 g blog kawan2 yang lain kan...
jgn malu2 jgn segan.. korang amat amat amat amat djemput tglkan link korang
kt blog aku yg tk berapa nk jadi blog ni kekekekekekeke...
sila2 la ye... aku nak wat cabutan lagi ni....
ni suma sempena My Qaisarah is turning 2 Yearssss


hadiahnye adalah sehelai T-SHIRT.......
TETAPI JIKA ANDA ADALAH FOLLOWER..
HADIAH AKAN JADI DOUBLE...
MAKSUDNYE 2 TSHIRT UNTUK ANDA DAN PASANGAN ANDA
JIKA ANDA BUAT ENTRY....
(copy keseluruhan entry ini sahaja dan tulis tajuk "LUCKY LINKER BY AMIEY LEE")
HADIAH AKAN JADI TRIPLE....
2 HELAI T-SHIRT + HADIAH MISTERI UNTUK BUAH HATI ANDA
(buah hati : anak/ibu/ayah/MIL/FIL/siblings/bff)
NOTA PENTING : SILA TGLKAN KOMEN DIRUANGAN KOMEN ENTRY INI YE.. SAMADA ANDA HANYA LINK/LINK+FOLLOWER/LINK+FOLLOWER+ENTRY
love u all..muahhh


semua ade disini  .

A F I Q A H Z A I R I Z A L

2 pencinta coklat:

E-one said... [Reply]

hahaha,cane nak tinggalkan link?err,bukan bermaksud nk menang cuma nak tau je agagaga

-[miracle]- said... [Reply]

@E-one
haha. kene pegi dekat blog owner lahh.
kat sini http://dvillahati.blogspot.com/2010/01/lucky-linker-by-amiey-lee.html

:)