WELCOME

http://www.cute-smiley.com

Wednesday, December 29, 2010

merempit kereta .

woahh. lately, entry aku sume pasal contest la, bloglist la. hee. ekceli, kurang rajin nak update blog walaupon tahap kebosanan dah mencapai ke tahap gunung berapi yg akan meletup lagi 2 saat. huh. makin byk pulak merepek. usually, kat FB, sgtsgtsgt jarang on IM. sbb ta suke org kaco. rimass. dgn bunyi romentik IM tuhh lagikk. tp, sejak cuti neh, on & merepek tak tentu pasal. sape yg paham, layann. sape ta paham, maen jaoh2. wakeskess. whoop! apsal tema gelak aku skang da jadi 'wakeskes'? ta sopan betol bunyi die. =="

oh yeah. pagi tadi dapat merempit kejap gune Nissan Perodua Kancil kepunyaan my sistah. almaklumlah, nak merempit guna Nissan Fairlady 360Z aku, ade kat bengkel pulak sbb semalam accident langgar nyamuk. hadehh. habes calar side mirror aku. fuhh. at first, papa suro beli ice kat kedai. saje je pegi kedai jaoh2. padahal, kedai dekat ade. hehe. walaweyhh! excited pulakk . da lame seyh ta bawak kete. since masuk kolej, td adlh kali ke-4 kott aku bawak kete lpas masuk kolej. pilu sungguh hati ni. rase nak mkn coklat byk2. sob sob . :(


lepas pulang dari membeli ice, papa suro pegi beli buku sekolah jamil pulakk. alahaii. budak neh. pegi la beli sndri naek beskal pancit tuh haa. sebok je nak nyusahkan hidup aku sbgi penanam anggur terhormat utk seminggu neh. disebabkan aku ni anak yg taat lagi patuh, aku pon pergi ke skolah rendah budak tu. oops. bukan budak tu punye skola. aku pon tataw skolah tu sape yg punye. aku pon skola situ jugak la dulu. hee. sudah cantik la skola itu skrg. ngee. seronok lah bawak kereta meng-drift neh. exciteddd. da la kwsn kampung, bawak 230km/j pulak. habis terbang semua pokok2 tepi jalan & berterabur bumbung2 rumah org kampung. wakeskes~ :D

oh btw, pagi tadi aku masak nasi goreng lah ! pa & ma cakap sedap. walaupon aku taw diorg juz nak jaga hati aku je.. sobb sobb. ahh. pedulik la ! yg pasti, aku masak pagi tadi !! igt senang ke nak tgk aku masak? igt senang ke nk mkn masakan aku? kalo bertuah mcm pa & ma je dpt rase. mcm bangga pulak dgn diri sendiri sbb masak. hahaha. papa da sebok puji aku, pastu suro aku goreng ikan kembong utk lunch. bersihkan sendiri. oh men. terus aku lari masuk bilik lpas papa suro goreng ikan. wakeskess~  terukk =="

ohmaigoodd. aku sgt takut kalo aku mati kebosanan kat rumah ni. nothing to do ! i mean, a lot things to do. tp, malasss. kalo ade bowling kat rumah aku ni, kan syokk. kompem hidup ceria kaleful mcm pelangi. wee :D
ta sabrnye nak balik kolej. nak balik kolej, ade exam OSCE pulakk. hee. lepas OSCE, nak g the MINES dgn rakan2 maen bowling. wee. sape nak main bowling esok? nak ikuutt !! haha :D


- afiqah zairizal -

A F I Q A H Z A I R I Z A L

10 pencinta coklat:

Thalhah Amir said... [Reply]

ingat ke moto je merempit. kete pun sama. :D

jom join komuniti forum untuk blogger http://syoknyerblogging.4forum.biz/

-[miracle]- said... [Reply]

haha. ok lah tu kan? wee :D

ayayy captain :D

liyanaziz said... [Reply]

wah, at least pandai jugak masak nasi goreng.. yana langsung x reti masak, masak maggi pun hancuss!! sob sob sob.. lama x merempit dengan kete.. kikikikiki

Anonymous said... [Reply]

bye lagi, lagi dan lagi.
BYE! BYE! terpakse BYE nie!bye!

-[miracle]- said... [Reply]

liyanaziz,
hee. :D
itu pon, amam yg ajar. ahaxx~ :D
best woo merempit ngan kete.
wee :D

-[miracle]- said... [Reply]

haha. nabel, bye lah. hadeh budak neh. haha ;D

aqish basir said... [Reply]

rempit gune kete?
ta boleh belah haha

amboiii

awk ? qis smpai skrng ta brni na bawak jauh2..cuak2!

-[miracle]- said... [Reply]

aqish basir,
heee. gune kereta lagi selamat sbb ade 4 tayar. nk rempit guna motor, xde lesen pulak. :P

hee. nape ta bwk jauh2? ta best la. :P
gege~

Ain Zulaikha said... [Reply]

hahhaha best ya naik kereta pergi merempit.. belikan buku adik lah.. hahahhaa cmne lah budak kecik nak gi beli buku.. heheh

-[miracle]- said... [Reply]

Ain Zulaikha,
yeahh! best sgt2. haha. ain da dpt lesen ke belom? :P
huhu. pegi naik basikal la. hee~ :D