WELCOME

http://www.cute-smiley.com

Friday, December 31, 2010

merajuk tahun baru .

ta payah baca lah. nanti masingmasing muntah hijau =="


gambar ni dihantar oleh Kisah Nabel ke wall FB saya. kenapa? mahu tahu? mari ikuti drama gedik si afiqah zairizal.

petang tadi keluar membeli-belah bersama mama, cici & jamil. belikan hadiah hari jadi untuk jamil. kan birthday die 01.01.2001. jadi, disebabkan papa dah janji nak belikan die basikal, kami belikan lah die basikal. cantikk woo beskal die. weee :D

sepatutnya, kami akan bergerak ke i-city bersama keluarga makcik sy tp makcik sy ta tepati janji. jadi, die ta jd ke rumah kami atas hal2 ape ntah. kesimpulannya, papa & mama juga ta jadi pergi ke i-city. & sy rasa sungguh kecewa kerana sy dah membayangkan nak tgk bunga api. tp, ta jadi. bencii!! sy tacing smpai tade mood.

setiap 1 minit, sy tukar status FB sy. dah la dpt topup dri org yg ta dikenali. salah nombor kot. bia lah. then, sy layan kwn2 mcm nak tanak. huh. sy ta sukaa sgt bile janji yg dibina tak dikota. walopon sy slalu buat mcmtu kat org, tp sy ta suka org buat mcmtu kat sy. bencii. tacing sgt2.

siyesly, sy tacing betul2. bukan tacing gedik2. at last, sy away from FB. sy pegi mkn BF. sy pegi mkn icecream. sy pegi menangis. ye, sy mmg akan menangis bile ape yg sy nak sgt2, ta dpt. gedik kan? ye, saya lah tu. mmg gedik nak mampos. menyampah betul. =="

sy penah menangis juz bcoz ta dpt mkn keropok lekor. korg penah buat? tak kan. sy je gedik nak nangis sbb keropok lekor. & skarang, sbb ta dpt tgk bunga api. sedihh sgtt! time g kat FB balik, Nabel send pic bunga api tu kat sy. sy da excited. sy g ke profile die ntok say thanx, tp sy tgk status die. die nk g tgk bunga api dgn mak die. sy jelous!! 

terus sy pergi main jaoh2 dri profile die. huhh. sy dah buatbuat happy dah. tp, sy ta happy lgsg. fake smile ! urghh! sy tacing dgn bunga api. urm! sy tawu, mlm ni mesti bertubi2 bunga api kat luar rumah. sy tacingg. sy tanak tgk! sy nak tutup telinga, tanak dgr. benci bencii ! kesimpulannya, sy akn sambut tahun baru dalam mimpi..

bayangkan saya tengah duduk in front of Eiffel Tower dekat Paris. then, ade bunga api warnawarni. cantik sangat. & ade stalker snap gamba sy byk2. haha. boleh tak kalo nak dpt macamtu yg betul2? huhu~

saya tacing dgn bunga api betul2. sy nak pergi fly ke Paris. mimpi sambut new year kat sane. sblm sy takleh tidur sbb bunyi bunga api kat BK ni nnt. cukup la kot sy nak merepek ni. sy penat. urghh. nape ngan sy neh? benci bile diri sndri jadi gedik melampau mcmni. nak tgk bunga api. sob sobb. =="



A F I Q A H Z A I R I Z A L

2 pencinta coklat:

Ainnsya potpet said... [Reply]

aku suka part duduk depan eiffel tower tuh. Best3!

-[miracle]- said... [Reply]

@Ainnsya potpet
aku pon suka & lagi gembira kalo betul2 jadi. sob sob