WELCOME

http://www.cute-smiley.com

Saturday, October 30, 2010

hamster gatal !

last nite, aku tido lepas penat ber-fb. time uh, pkol 9pm. then, nina plak using my lappy. aku da ngantok, so aku ckp kat nina , "mak, pukol 10 kejut aku. aku nak tgk movie tv3". nina pon ckp okeypp. then, aku amek bantal & selimut, tidur atas tilam kat ruang tamu uhh. aku pon teros tido. penat seyh. padahal ta buat ape ponn. :P aku t'dgr la gak beberapa kali nina kejut aku. tp, mmg ta larat gila nk bgn. aku bukak mate kejap. nmpk ade dinosour kat tv. then, tutup mate balik. ngantok ngantokk.

time nga sesedaaap tido, tetibe je aku rase cam ade benda jalan2 kat dlm selimut aku. memula, aku wat bodo je.. tp, bende uh merayap plakk. aku da seram sejuk dahh. ahh. scary nyee. sape meraba2 neh? haha. then, aku terus berdiri. aku cari, amende yg jenjalan neh? lipas ke? tetibe, aku nmpk si mel kat atas tilam! hamster gatal !!!! sukahati je masuk dlm selimut aku. sibaik aku tak campak die ke bawahh. err, sbnrnye, aku yg takot nak pegang die. aku ni kan takot ngan sume binatang. hee~

lepas aku sedar ade hamster, tros aku menjerit2 sampai nina yg tido kat sblh aku terbgn. walaweyhhh~ nina pon amek hamster uh & mskkn dlm sangkar die blk. then, die tido. ciss! aku da trauma, nina plak bleyy sambung tido. heeeeee~





disebabkan aku xle tido, aku pon on lappy. nak tgk expandables. di samping tgk movie, aku masak ntok breakfast skali. aku masak nasi goreng & goreng ayam. yummy! kenyaaaang. alhamdulillah. apepon, aku mmg ta puas hati ngan hamster uhh! da la ade 3 ekor. da beranak pinak plak uhh. iyshh! jd rumah hamster la plak hostel ni kangg. sape mao beli hamster? haha :D



gadis yg nga mara ngan hamster,
eika.

A F I Q A H Z A I R I Z A L

10 pencinta coklat:

.:hanif.razali:. said... [Reply]

hahak..ilek ler..sian hamster tuh..kan comel mereka itu..huhu

-[miracle]- said... [Reply]

comel ke? cisss. gatal lahh.
mane boleh ilekk.
nak dakwa dorg kat mahkamah! :>

neesaABDkarim said... [Reply]

nak satu.
nak satu.
make sure jantan ea.
hehe ;)

-[miracle]- said... [Reply]

haha. jantan ade 2 ekor. anak-anak die nak ke?? ade 5 ekor..
boleh boleh.
nanti kite jumpe kat kedai mamak ehh.
runding harga :P

neesaABDkarim said... [Reply]

boleh jugakkkk.
kalau FOC la.
haha :D
kita kan kawannnnn ?
wink~

-[miracle]- said... [Reply]

FOC ? hmmm.
ta bleyy ahh..
ni hamster gatal neh.
bkn slalu bley jumpe. :P
kawann? hmm
diskaun bleyy arh.
free ta bleyy. rugi la aku :P

saya_arief said... [Reply]

saya mau beli..
;p

-[miracle]- said... [Reply]

@saya_arief
mao beli ke? huu. da mati laa =="

saya_arief said... [Reply]

huhu..
saje je.
nk g cari kat pet stores petang ni.
:D

-[miracle]- said... [Reply]

@saya_arief
hahahaa. okok. jaga lelokk :P