WELCOME

http://www.cute-smiley.com

Friday, October 22, 2010

birthdayy alina part 1.



HAPPY BIRTHDAYY NUR AMALINA ZAINUDDIN !
22 OCTOBER 2010
MAY ALL UR WISHES COMES TRUE SYGG ! :)

yesterday, 21.10.2010, kitorg berpakat menyembunyikan bantal busuk si alina neh. die neh mmg la sgt2 xle tido tanpa bantal busuk die. haha. then, time die ngan onlining kat living room, ktorg pon amek bantal busuk kat bilik die, then masuk dlm bilik aku. nina & siti pon balut la die punye bantal busuk. skali dgn hadiah sbnr dri ktorg la ann.. ahaa. ktorg bg frame yg ade gamba kami ber-4. frame kaler pink. sape yg choose kalo bkn aku kan. if kale pink, kompem its from me. :DD

time mlm smlm, aku tgk step up dlm pkol 7pm. then, crite uh sgt bosan sampai tertido2 aku tgk. haha. then, pkol 11pm aku terbgn. nak sambung tido, tp teringat ade asgnmt + buffday alina lg sejam. so, aku pon bgn. buat keje kat living room dgn bebudak rumah yg laen. nina & aisyah da tido. so, its just 6 of us. tepat 12am, aku text alina yg ade dpan mata aku uh.. haha. excited plakk. then, ktorg wish & nyanyi ntok die..

lpas settle keje dlm pkol 1am, aku masuk tido sambil hafal the anatomical terminology of the human. tetibe, alina masuk bilik. dgn sedihnye die tye, "kaa, nmpk bantal busuk aku tak?". aku pon dgn muke konon pelik ckp, "mane aku tawu. bantal busuk kauu. kat mane kau letak. cari laa bebetoll..". haha. die pon da buat muka cam kerang kehilangan mata sebelah. agaga~

pagi td, time nga bersiap ntok g kolej, ktorg letak hadiah yg da siap dibalut kat atas meja makan. alina ta perasan. hampehh! sampai aku plak yg kene ckp pasal hadiah uhh. dgn excitednye, die bukak hadiah. yeahh! tergelak2 die tgk bantal busuk die kat dlm kotak uh. ta abes2 ckp, "kesiann bantal busuk aku". ahaxx~ padan muke. suprise terbaik woo~ :DD

well. skang actually kat cafe. ptg kang, lpas abes kelas..aku ngan dak2 kolej dah cadang nak baling tepung & telur busuk yg dah diperam bape lame nath. yewww! geli gilaaaa. so, juz wait & enjoyy the moment yeahh alina syggg. ta saba nak tgk alina putih harini. yeahh! :DDD


gadis yg suke kenekan org,
eika.

A F I Q A H Z A I R I Z A L

5 pencinta coklat:

Anonymous said... [Reply]

hahahaha.........
nnt satu ari dia pon kne.....

AFIQAH ZAIRIZAL said... [Reply]

haha. naaaaa.
next year da pakai baju nurse. ta boleyy! :P

Dyazz said... [Reply]

ko tgg turn ko..biar aku wat..aku dulik pew ko pki bj nurse ke, doktor ke, hakim ke..haha~

AFIQAH ZAIRIZAL said... [Reply]

yott, kau jgn kuang hajauuuu ehh.
mane bleyy buat aku laa. alergikk ah ngan tepung2 ngan teloqq neh. adoyhh!

Anonymous said... [Reply]

tp mse 2 elek je dia kne tepong....
mcm xde pape je.....
tp mse 2 senior kne mse dia pkai bju nurse elek je....
hehehehe