WELCOME

http://www.cute-smiley.com

Thursday, October 28, 2010

assignment & wireless.




alhamdulillah. tadi, asgnmt BS 2 dahh selamat disiapkan. yay! sukaa nye lah hati aku. aku da buat since last week. so, takde la rush sgt nak buat pon. sikit sikit, lame lame kompemm siap. hehe. tadi, reramai pakat nak buat asgnmt. lepas abes je kelas NS 1, sume masuk study corner. masing2 sebok buat asgnmt. dlm pkol 2, aku, alina & nina gerak g COVA SQUARE ntok print asgnmt. b4 that, kami mkn2 duluu. lepas settle makan, baru laa kami gerak ntok print asgnmt.

ramai la gak bebudak kat kedai printing uh. almaklumlahh, esok due date. so, buat keje last minute tu kan penting. haha. lepas print, kami pon balik semula ke kolej. lepak2 jap ngan bebudak, then gerak balik. dlm kol 5, kami pulangg. sian shahir kene duduk kat tmpt enjin panas uhh. haha. sian laki aku tuhh. :P





sesampainya di rumah, abg wireless call nina. tanye ade kat umah ke tak, coz nak pasang wireless kat umah ktorg uhh. lpas 10 minit ktorg sampai umah, abg uhh pon dtg. lepas buat itu ini, aku yg kebetulan nga on lappy pon try laa cuba internet. yeahh! boleh nmpknyee. excited sungguh aku! :D aku pon ckp la, "whoaaa! da bolehh. thanx abg! love u lahh". abg uh pon sengih2 jepp. malu la tuhh. sibaik comel. *gatal*. haha. so, aite now hostel saya suda ade wireless. takya laa rush sgt buat asgnmt kat kolej. alhamdulillah. :)


gadis yg nga suka hati,
eika.

A F I Q A H Z A I R I Z A L

2 pencinta coklat:

Princess Ainnsya said... [Reply]

gila best kott..
haha.
sendirian berhad ke segi punye?

AFIQAH ZAIRIZAL said... [Reply]

yeahh. sendirian berhad la babe.
segi mane de murah hati nak bg. :P