WELCOME

http://www.cute-smiley.com

Thursday, August 20, 2009

BULLSHIT !!!!

rakan ehsan adalah sebuah kelas memandu yg fcuk! bangang betol. oke, last week aku call, tanye bile aku leh amek test jpj. die ckp, 25/8. then, die ckp die akn call aku blk later. aku pon oke je la.. da lame aku tggu, xde pon die call. aku consider as die dah daftar name aku ntok test jpj lah kan? n then, tadi aku call.. die ckp, "eh lupe. ta daftar nama lagi. pendaftaran ntok mggu depan dah ditutup. kene booke hari lain lah. ". aku pon mcm da SANGAT SAKIT HATI ! aku pon ckp, "mane bole. next week je la free. pas uh, tros trial 3 minggu. ne sempat dahh!!". die pon ckp, "erm, camne ye?". pas uh aku pon ckp " da lah! bile2 je lah! terok betol! ". tros aku off phone. shit kan? aku mmg betol2 sakit hati!! aku punye lesen L uh akn mati pada 21/9. patot next week aku da dpt lesen P kereta n ta perlu pakai lesen L lagi. but now? sgt la sial! metol aku sakit hati! lpas off phone, tros aku nanges. seyes aku da mengharap sgt dpt lesen P b4 raya. now..pe jadi? next week da puasa. then trial 3 weeks. pas uh raya. time uh, lesen L aku dah pon mati. na kene renew lagi. then, tggu na test jpj lg. pike aku igt ag ke na watpe time park, bukit n 3 penjuru uh? da sebulan la setan! aku sgtsgtsgt sakit hati! mameng fuck betol! byk dah aku mencarot! die saje wat aku marah! babi metol! huhhhh!
A F I Q A H Z A I R I Z A L

2 pencinta coklat:

+h!d[@]yah+ said... [Reply]

sian gler ko,,,,
lau x dah bley rase ko pndu keta kn...

-[miracle]- said... [Reply]

haha. taw xpe :((