WELCOME

http://www.cute-smiley.com

Saturday, March 12, 2011

BEN ASHAARI : BLOGGER LELAKI vs PEREMPUAN

BANNER BEN ASHAARI


disebabkan nak mengisi masa lapang sebelum bersiap siap g theCurve untuk main bowling & shopping bersama Ayu harini, terasa macam nak join plakk. jom join reramai :D

  1. Dalam memberi pendapat dalam entri , apakah blogger lelaki benar benar ikhlas ?
    well, rasanya semua orang pon ikhlas kot dalam berblogging. tatao la pulak kalao ada yang ta ikhlas or whatsoever. tapi, saya kan baik, so kene la berprasangka baik kat orang. jadi, blogger boy ikhlas kott. kan kan? :D

  2. Blogger lelaki malu nak letak gambar ? Kenapa ?
    kenapa eh? sebab segan? atau sebab diorang rasa diri tak hemsem. atau sebab diorang jenis yang tak menunjuk nunjuk. tak ngade ngade cam pompuan. & rasakan gambar tak perlu untuk diletak kat blog diorang. aha, pilih la yang mana satu :P

  3. Pada pendapat anda , kenapa lelaki berblog ? Secara umum ..
    as far as i know, lelaki kreatif. banyak idea yang diorang ada. so, daripada idea uh terkubur macamtu je, better diorang kumpul semua idea diorang & letak dalam blog. at least, orang boleh tengok hasil ke'kreatif'an die & kalo ada yang pandai photoshop..siap buat tutorial. kan bermanfaat untuk semua :D

  4. Blogger lelaki lebih mudah dapat ramai follower berbanding perempuan ? Kenapa ?
    sebab mereka jenis yang peramah. & usually, entry diorang semua jenis yang sempoi sempoi. so, once orang dah g blog diorang, they will come back again. kalao entry bosaaaan je, sape yang nak datang ann. ape pon, sy sebenarnya masih ta paham sangat, apasal blogger boy lagi senang dapat follower rather than blogger girl? haha .

  5. Blog lelaki yang anda wajib masuk setiap hari ..
    alamak ! bukan ta penah masuk, tapi takde lah masuk setiap hari. coz lately busy. haritu busy dengan exam, skang busy dengan posting. haha. so, takde lah g setiap hari sangat. but, ada lah jugakk. beberapa blog yang saya kerap masuk. hee ~ :D

  6. Jika anda blogger lelaki , apakah yang akan anda letak dalam blog anda ..
    ermm, tade ape yang penting. cuma entry yang sempoi & tak membosankan. & kalao saya kreatif, saya akan share dengan everyone. masalahnya, saya ta kreatif. haha. bala bala bala :D



A F I Q A H Z A I R I Z A L

17 pencinta coklat:

pearl jade said... [Reply]

saya mmg suka coklat.ehehe

org laki mmg kreatif kan??jeles dgn dorg..huhu

-[miracle]- said... [Reply]

@pearl jade
coklat enak yummy ! :D

yeapp. huu, tao takpe..

Manja (let it be my sweet name) said... [Reply]

ada satu blog yang manaj selalu masuk tuan die x letak gambar muka die hehe.
and blog die sempoi and ade tutorial, kemas gitu

Fyqa said... [Reply]

hihi.
suka baca pndpat org.

mcm2 kan...

salam singgah dri blog Abg Beng

http://fyqafullstop.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-blogger-lelaki-vs-perempuan.html

;D

Nasriq said... [Reply]

Kalau yang kreatif tu memang kreatif la... tapi ramai jugak yang mengarut... bukan cakap orang lain... sedar diri sendiri....

solo molo said... [Reply]

amek...
macam-macam jawapan yg kuar...

salam ziarah dari segmen panas En Ben...

muhamad hanif said... [Reply]

lelaki mmg ikhlas..tawtaw..

lallala.

singgah dari blog BEN ASHAARI ;)

Un Phat Lee said... [Reply]

saper kate pompuan tak kreatif.boleh je..

imnabila said... [Reply]

hye...
singgah dari blog abg ben
nice blog !
follow u ~ :)

Cik Sue said... [Reply]

masing2 dgn pendapat masing2..jom2 kita tukar pendapat... salam perkenalan.. =D

kay_are said... [Reply]

owh macam tu ke.. baru r tau.. tapi ade je blogger pompuan femes.. huu

zidEL zhafiz said... [Reply]

eh..laki kreatif ker??
hehehe...
salam ziarah..~~~~

Kak Aya said... [Reply]

datang dari blog BA...daang baca pendapat ttg blog lelaki

Chekgu Azrine said... [Reply]

salam singgah dari segmen BA..nice blog...jenguk2 pendapat blogger perempuan

shearasol said... [Reply]

Hai...

Datang jenguk sambil-sambil membaca pendapat

Merah itu hipokrit

NiSha said... [Reply]

salam santai dari blog abg ben..
aaahh tu dia.. mcm2 jawapan kita ble baca..
http://heandsheloves.blogspot.com/
NiSha

mas.saari said... [Reply]

singgah dari segmen BA
salam perkenalan

masing2 ada hak beri pendapat
jom baca pendapat saya jugak!