WELCOME

http://www.cute-smiley.com

Saturday, January 1, 2011

Two Zero One One

Hello semuaa. dah masuk Tahun Baru dah ni. 2011. evryone pon dah post azam masing2. eika ade azam ke? mesti ade lol. nak tawu ke? haha. azam eika byk sgt. kang sampai masuk 2012 pon korg ta habis2 baca lagi. wakeskess~  


eika cuma nak berjaya dalam hidup. haha. semua pon nak berjaya lah. ade ke nak gagal? giloo ke ape.  citacita eika? nak jadi NURSE yg workaholic. so, semua sepital & klinik yg ade kat seluruh negara, bleh simpan surat tawaran kerja kat eika siap2. lpas 3 tahun, bole send kat kat rumah eika. sbb eika rajen. betol, ta tipu punyee.  nak alamat rumah? nnt eika sms. tglkn je nombo tepon. haha :D

buat masa ni, takde rase nak kawen dgn anak org, anak haiwan, anak Dato', anak Tan Sri mahupun anak Rajagobal. takde rasa nak ade relationship biarpon open atau closed. sbb papa ta bg eika couple2. cukuplah sekali buat mistakes. eika nak dgr je ckp papa & mama lepas ni. ahh. terasa diri ini anak yg sgt baik. awhh! :DD  jadi, semua jejaka yg rase nak couple ngan eika, lupakan niat ok? kalo nak, tggu umur eika 24 tahun, terus masuk minang.. ok? * tengah membayangkan ade 360 buah kereta dtg umah eika nak masuk minang. wakaka :D  perasan!

eika jugak nak biasakan diri dgn amalan pemakanan yg sihat. ok, tipu. eika suka BF, eika suka super ring, eika suka jajan. & eika benci sayur. makan, mmg tiada senarai pemakanan sihat dlm jadual hidup eika. haha. eika jugak suka makan fast food. nasi? kurangg suka. kalo kat rumah je kene paksa makan nasi. kalo tak, bahagiaa je mkn fast food. yeayy! :DD

oh, eika suka snap gamba. kawan2 rapat mesti tawu. rasenye, kalo ta rapat pon tawu kott. smpi akak eika ckp, eika macam budak kampung sbb mane2 eika pegi, emsti nak snap. haha. eika mmg budak kampung pon. terima je la hakikat tuhh. winkwink. eika ckp ngan kwn2 rapat eika, eika nak boypren yg tggi, putih, hemsem & ade camera nikon. kalo ciri2 yg lain xde, takpe. asalkan ade camera nikon. nmpk mcm materialistik kan? haha. terukk! eika nak camera nikon uh je. sbb gamba nmpk cntik kalo guna camera tuhh. likee! :DD  so, sape2 yg dah penuhi syarat, btaw eika. nnt eika bg borang :D

dah. cukup la merepek. nak makan. lapa. =="



A F I Q A H Z A I R I Z A L

6 pencinta coklat:

KUREKURE COMEL said... [Reply]

wahhh...nurse ni.....nurse nak cucuk jarum satu....hehehe

-[miracle]- said... [Reply]

@KUREKURE COMEL
haha. nak cucuk jarum? eh, mane bole main cucuk2. laa. :P

Ain Zulaikha said... [Reply]

eika, kalau jadi nurse nanti, jangan lup ngoratkan doktor hemsem sorang.. cakap ain kim salam.. hehehehe

selamat tahun baru

-[miracle]- said... [Reply]

@Ain Zulaikha
haha. ain nak doktor hemsem ke? ok je. nnt eika carikan sorg ntok ain. hehe.

selamat tahun baru :)

wahida said... [Reply]

hai sis, selamat tahun baru, salam kenal..saya dah follow, kalau sudi follow me back k!!

-[miracle]- said... [Reply]

@wahida
selamat tahun baru jugakk. :)
hee. dah follow :D