WELCOME

http://www.cute-smiley.com

Tuesday, January 25, 2011

kutuklah blog aku lagi .

Assalamualaikum !

semalam & harini, entry pasal nenek je. tengok blog pon macam sunyi sepi je. huhu. sedih, tapi tiada apa yang boleh berubah kan? banyakkan doa untuk nenek, insyaAllah nenek lebih tenang di sana, daripada meratapi & menangis sepanjang hari. life must go on ! :)

okay, jumaat lepas .. aku balik rumah then tidur sangat awal. around 2 am, hidhir call. die suro on skype. aku dengan malasnye on lah skype. then, die cakap nak baca blog aku coz since die dah g Perak & duduk kat pedalaman, memang takde line internet. so, die dah lama laa tak bukak blog aku. jadi, time tengah call, die bagi banyak gilaaaa komen pasal blog aku sampai aku rase nak end call. grr !!

1. wow ! background blog dah lain lahh. amende lah ade tengkorak tengkorak neh? hiyshh ! kale pink !
2. ek elee, apesal ade gambar eika kat atas neh? eee, letak gambar time kurus. letak la gamba time skang ni. tembam !! mesti malu nak letak gamba dah tembam kan?
3. perghh ! banyaknye entry yg orang ta baca lagi. 

okayy, itu je lah yang aku ingat. aku tanak ingat banyak2 ! dah la die tenga call aku. then, die baca ape yang aku tulis kat blog kuat kuat which means aku boleh dengar . malu la weyh !! aku tak suka tengok orang baca aku punya blog kat depan aku. kesimpulannya, aku terus end call sebab taknak dengar hidhir baca. dah la die baca pastu gelak gelak. aku ade buat lawak ke kat entry aku? grrr !

oh btw, kami buat conference call. so, ade kawan hidhir named Yana. then, hidhir paksa Yana baca blog aku. what the laa? haihh mamat neh memang suka bikin aku malu. then hidhir cakap, " weh yana, kau bace la blog eika neh. banyak gila info. bukan setakat cerita die je, siap ade info lain lagik". ecehh, nak cover lepas kutuk blog aku lah tuu. herhh. itu adalah komen daripada manusia yang takde blog. die baca blog aku sorang je, memang lah kate best. cuba baca blog orang lain, sejuta kali best la weyhh! :>

then die cakap, "tak paham la dengan orang yang ade blog neh. ntah pape. buat ape ntah. buang masa je". lepas aku brain wash die pasal kehebatan blog, die pon cakap, "eika, ajarkan orang buat blog!". haha. padan muke hang. memang baik lah kan aku nak ajar die. tu laa, kutuk lagi. last last, aku tak ajar die buat blog. kah3. saje jadi jahat sebab die kutuk bloggers. bloggers terbaik yawh ! :D



mahu dinner. jemput makan ! :)



A F I Q A H Z A I R I Z A L

17 pencinta coklat:

man yusoef said... [Reply]

yea berblog sgt menyeronokkan walaupon tak dinafikan kdng2 membuang masa...haha

-[miracle]- said... [Reply]

@man yusoef
haha. kadang kadang lah kann. :P
ape pon, tetap best :D

Mknace said... [Reply]

:) :) :)
tak kisah la
terbaeekkk!!!!

singgah dari mknace unlimited

-[miracle]- said... [Reply]

@Mknace
ow yeaahh ! :D

KUREKURE COMEL said... [Reply]

hehehe..blh ketagih tu....

-[miracle]- said... [Reply]

@KUREKURE COMEL
whoaa, siapa yg ketagih? ;p

zaty luvlianncezzz said... [Reply]

blog u beshhh pe


tgk i ske singgah cni

-[miracle]- said... [Reply]

@zaty luvlianncezzz
haha. thanx zaty ! :DD

*nah doposen. rasuah :P

are lip said... [Reply]

CHILL LA ....
:)

Anonymous said... [Reply]

CHILL LA....

bighagenjo said... [Reply]

haha. nice blog. tapi kadang blog ni tekanan jugak. har har!

-[miracle]- said... [Reply]

@are lip
um always chill lah ;)

-[miracle]- said... [Reply]

@bighagenjo
haha. thanx. :D
tekanan? heee~~

nelly said... [Reply]

blog lawa . . .
=)

niesz said... [Reply]

hehehe..suh die cri sendiri..tutorial bnyk..haha..

-[miracle]- said... [Reply]

@nelly
thanx nelly. blog awak lagi lawa :D

-[miracle]- said... [Reply]

@niesz
yeah ! absolutely :D