WELCOME

http://www.cute-smiley.com

Wednesday, January 19, 2011

duduk sebelah mamat hemsem .

bangun pagi tadi agak lambat. lately pon tido lambat jepp. usually, 1am baru tido. haihh. & aku dapat habit baru. sebelum tido, mesti pasang lagu "The Only Exception" by Paramore. ape pasat ntahh nak kene dgr lagu tuhh. lepas dgr, siyes lenaa. haha. 

pagi tadi, 8.43am tersedar. masih awal. so, sambung tido. tersedar lagi. bile pandang jam yg ade kat blkg kepala, nmpk macam 8.210. aku pon tido balik sbb pasan baru pkol 8 lebih. tetibe otak start berfikir.. tadi 8.43. apsal masa da berkurg jadi 8.21? eh, bukan 8.21, but 8.210. sejak bila minit ade 3 angka? tgk bebetol, 10.28 lah !! demmm ! cepat2 bangun & mandi. sibaik ta lambat =="

kat kelas tadi, Ms.Mariya mood macam baik sket harini sbb die asek senyum je. usually, muka nak ketat je. haha. then, kelas habis awal gila ! patut abes 3.30pm. tp 2.45 dah habis. aku pon on laptop & layan GLEE. nak tgk "27 dressess" sbnrnye, tp time aku nak tgk tuh la, ade bab kissing. hiysh ! nnt ade budak tgk. da la aku dok depan. aku tgk takpe. kah3. so, tutup cite uh & layan lagu2 glee. sob sob.

kelas Ms.Majnu pon habis awal. patut abes 6pm tapi 5.45pm da habes. so, kesimpulannya, semua lecturer tengah excited nak sambut Thaipusam esok. haha. esok CUTI la weyhh! exciteddd ! :DD

time balik pulak, aku & alina agak lewat smpi kat bus. then, bus macam dah full so kami lepak dulu kat bawah. ngorat pakcik icecream tuh, mane tawu die bg icecream free. kah3. die ckp alina cantik arini. cehh ! puji alina je? ni yg aku nak tacing neh. pastu die ckp, aku pon comel. yeayy ! :D

time bus nak jalan, kami pon naik bus. then, sume seat kosong adalah disebelah lelaki yg ta dikenali. ta kenal sbb bukan intake aku. so, aku g sorg guy neh. die pandang aku. senyum. aku senyum jugak. then i said "ade org?", then guy uh geleng sambil senyum. asek senyum je, aku sepak kang! haha. then, aku duduk je lahh. tetibe, alina yg duduk blakang pgl aku. die ckp tanpa suara "mamat sebelah kau hemsem" sambil buat thumbs up. aku ta paham die ckp ape sbnrnye. sbb tade suara. lpas turun bus, baru die ckp. haha.

then, aku tgk mamat yg duduk sebelah aku tuh. well, putih. tinggi. hemsem la jugak. rambut perang original. errm, boleh tahan. baru macam nak ngorat. tetibe teringat kat atas bus, die sebok texting. bunyi katak dari phone die tuh asek bebunyi je. kesimpulannya, die dah berpunya. melepas la kau, eika ! kah3. sumpah aku gatal gilaa. benci diri sendiri =="

oh, tadi aku makan nasi goreng usa. dah 2 hari makan nasi. rase mcm hebat gilaa sbb makan nasi. biasenye, makan roti je ntok dinner. bukan diet ok ! lalala~



A F I Q A H Z A I R I Z A L

8 pencinta coklat:

Ainnsya potpet said... [Reply]

peeps!

tinggi hensem putih :D

-[miracle]- said... [Reply]

@Ainnsya potpet
aino ! thats y lahh. hiyshh. dah memenuhi 80% syarat.
tp, ade awek dah kot. sob sob :P

akema yazid said... [Reply]

ika, ko memang macam aku la..
minat mamat2 ensem..
HAHA..
uiihhh..makan roti utk dinner??
aku jenis WAJIB makan nasik..

btw, guane nak buat @nama ada link macam yang ko buat yang atas ni eh? utk setiap komen.
tolong ajarin aku dong..
tuleh kat chatbox okeh?
thanks..hehe..

-[miracle]- said... [Reply]

@akema yazid
haha. kau saje nak tiru aku kan? kah3.
haha. aku ta gemar makan nasik. :P

hu? ohh. err, aku ta igt sgt mane aku dpt. biasenye, lpas aku buat, aku lupa code. bia aku cari dulu k :D

nelly said... [Reply]

minat maamat2 hensem .
hahaha
. . .

=)

-[miracle]- said... [Reply]

@nelly
ow yeahh ! :D
itu satu kemestian. minat je :P

natashacherahim said... [Reply]

aip aip..jgn gatal2..babap kang..hehehe


p/s..sha singgah follow kamo sekali klik iklan nuffnung skali..bye..

-[miracle]- said... [Reply]

@natashacherahim
haha. bukan selalu.. hee~ :P

oh thanx ! :)